Cătălina Ponor, nuntă de poveste cu prințul pe cal alb. Cine nu a lipsit de la marele eveniment VIDEO

Cătălina Ponor, nuntă de poveste cu prințul pe cal alb. Cine nu a lipsit de la marele eveniment VIDEO

Cătălina Ponor a fost o adevărată prințesă la nunta sa, desprinsă parcă din basme. În timp ce fosta gimnastă și-a făcut apariția într-o caleașcă, prințul ei, Bogdan Jianu a venit călare pe cal, alături de cavalerii de onoare.

Cătălina Ponor, nuntă de poveste FOTO Instagram

Ziua cea mare a avut loc în județul Ialomița. Sportiva și actorul-cascador și-au scris propria poveste, una cu totul de neuitat.

Apariție spectaculoasă și invitați de renume

Cununia și petrecerea de nuntă au avut loc exact ca într-un basm. Bineînțeles că și rochia aleasă a fost demnă de o prințesă, cu un voal lung și un buchet cu flori albe. Mirele a optat pentru un costum foarte elegant, cu vestă. Invitații au fost uimiți de felul în care cuplul și-a făcut intrarea.

Bogdan Jianu a apărut pe cal, în timp ce Cătălina Ponor a venit în caleașcă.

Pentru slujba religioasă mirii au ales aceeași biserică la care și-au botezat băiețelul , pe Vlad Ponor Jianu, care s-a născut în luna decembrie a anului trecut.

Petrecerea a durat până în zorii zilei, iar printre invitați s-au numărat nume răsunătoare ale sportului românesc. Nu puteau lipsi colegele de lot ale miresei: Andreea Răducan, Corina Ungureanu, Diana Bulimar, Sandra Izbașa, Daniela Silivaș, care i-a fost și nașă, dar nici antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu.

Cătălina Ponor, în vârstă de 35 de ani, deține în palmares 23 de medalii la marile competiții internaționale de gimnastică. Ea s-a retras în urmă cu șase ani. Fosta gimnastă și regizorul, care este mai mare cu 18 ani decât ea și-au unit destinele în iunie 2022, atunci când au făcut cununia civilă. La vremea respectivă, Cătălina Ponor era însărcinată cu primul lor copil.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB