Categoria „valori”/Această speranță a intelectualității românești profita că e gravidă ca să fure de la alte mame, în Anglia. 11 condamnări în 12 luni

Categoria „valori”/Această speranță a intelectualității românești profita că e gravidă ca să fure de la alte mame, în Anglia. 11 condamnări în 12 luni

Pansella Radu (20 de ani) era gravidă în timpul infracțiunilor și se folosea de acest lucru pentru a fura poșete mai multor femei cu copii care se aflau în magazinele pentru cei mici.

În ultimele 12 luni, românca a acumulat 11 condamnări și avertismente, inclusiv mai multe infracțiuni de furturi din buzunare și fraude care implică carduri bancare furate.

Acum, Poliția din West Midlands a declarat că face apel pentru ca Pansella să fie deportată înapoi în România.

O imagine a femeii a fost făcută publică anterior de polițiști pentru a-i avertiza pe alții să fie în gardă.

Anul trecut, pe 5 septembrie, Radu a furat o geantă de mână în timp ce se se afla pe la raionul pentru copii din magazinul Marks & Spencer.

După ce a ajuns în fața unui judecător pentru această faptă și procesul era în derulare, Pansella a fost prinsă din nou, pe 4 decembrie într-un magazin Primark, când a sustras o poșetă dintr-un cărucior.

Victima s-a luptat pentru a recupera poșeta, iar personalul de securitate a reținut-o pe româncă. A fost acuzată din nou de furt și prezentată iar în fața unui judecător.

La furat, imediat după ce ieșise din instanță

Cu toate acestea, la doar câteva momente după ce a părăsit instanța, femeia a intrat într-un magazin JD Sports pentru a fura o altă poșetă dintr-un cărucior.

Poliția a arestat-o ​​pe 14 decembrie, după ce a fost văzută în centrul orașului.

A fost arestată preventiv, iar pe 26 ianuarie i s-a dat un ordin comunitar de 12 luni și un ordin de reabilitare de 20 de zile la Curtea Birmingham Crown.

Potrivit autorităților din Marea Britanie, după ultimele infracțiuni comise, femeia riscă deportarea în România.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...