Categoria „valori”/Recompensă de un milion de dolari pe capul călăului care l-a împușcat în cap pe Aly Sadoveanu

Categoria „valori”/Recompensă de un milion de dolari pe capul călăului care l-a împușcat în cap pe Aly Sadoveanu

Poliția americană oferă o recompensă de un milion de dorlari pentru informații care să ducă la arestarea lui Florin Răducanu (37 de ani), românul care l-a executat pe Aurel Trandafir (42 de ani), zis și Aly Sadoveanu, urimărit internațional, care se ascundea în Statele Unite.

Departamentul de Poliție din Anaheim, California (SUA) a anunțat că s-a emis un mandat de arestare, însoțit de o recompensă de un milion de dolari , și au cerut ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe ucigaș, menționând că este periculos și că poate fi înarmat.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei din Anaheim, Florin Răducanu, suspectat că l-a împuşcat pe Aly Sadoveanu, ar fi fugit de la locul crimei la volanul unui Chrysler Voyager din 2020. Oamenii legii au găsit maşina, dar nu și pe criminal.

Potrivit poliției americane, după asasinat, Florin Răducanu ar fugit în Mexic.

Cu toate că era dat în urmărire internațională pentru că avea de executat o pedeapsă de 6 ani și patru luni pentru tâlhărie în România încă din 2018, Aly Sadoveanu era în Anaheim, SUA și își continua activitatea infracțională nestingherit de atutoritățile americane.

Tovarășul său de infracțiuni era chiar Florin Răducanu zic Călăul, un interlop din Buzău, care nu avea însă cazier.

Bărbatul s-ar fi ales cu porecla respectivă ca urmare a fizicului său impunător și nu de pe urma unor fapte violente.

Cei care l-au cunoscut l-au descris pe bărbatul acuzat de omor mai degrabă drept o persoană „arogantă”, care provenea dintr-o familie foarte săracă și care plecase de acasă pentru a-și schimba situația financiară.

Sadoveanu băușe o sticlă de coniac cu Trandafir înainte ca acesta să-l împuște

Aly Sadoveanu și Florin Răducanu reușiseră să strângă sute de mii de dolari din cerșetorie. Aceștia puseseră la cale și o afacere prin intermediul căreia trimiteau, în țară, o parte din banii câștigați .

Cu numai câteva ore înainte ca Aly Sadoveanu să fie asasinat, acesta băuse, împreună cu Florin Răducanu, o sticlă de coniac pentru care plătiseră nu mai puțin de 3.500 de dolari.

La beție, discuția a escaladat, Răducanu acuzându-l pe Sadoveanu că l-ar fi înșelat cu 200.000 de dolari și un Ferrari. Apoi l-a împușcat în cap pe Aly Sadoveanu după care a fugit.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...