Cazul de la Caracal / Olt: Şeful Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, şi-a depus dosarul pentru pensionare

Cazul de la Caracal / Olt: Şeful Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, şi-a depus dosarul pentru pensionare

Şeful Poliţiei municipiului Caracal, Nicolae Mirea, pe care fostul ministru de Interne a anunţat că l-a demis, a depus joi documentele pentru încetarea raportului de serviciu cu Poliţia în vederea pensionării, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

"Şeful Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, a depus astăzi dosarul în vederea încetării raportului de serviciu cu Poliţia, a fost aprobat şi va intra vigoare începând cu data de 5 august", a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt Cristian Grigorescu.

El a precizat că în perioada următoare va fi numit un alt şef al Poliţiei Caracal.

Comisarul şef de poliţie Nicolae Mirea ocupă funcţia şef al Poliţiei Caracal de la finalul anului 2017, după ce înainte a fost şef al Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul insituţiei. El este poliţist de peste 25 ani.

Fostul ministru de Interne, Nicolae Moga, a anunţat, în seara de 27 iulie, că vor fi înlocuţi din funcţii şeful Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, precum şi adjunctul acestuia, din cauza modului în care a fost gestionată intervenţia după anunţarea dispariţiei Alexandrei Măceşanu. AGERPRES / (AS - autor: Cristina Matei, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: ot.politiaromana.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria