Ce CRETIN! Fifor o compară pe Dăncilă cu Ștefan cel Mare, iar pe Iohannis cu Suleiman!

Ce CRETIN! Fifor o compară pe Dăncilă cu Ștefan cel Mare, iar pe Iohannis cu Suleiman!

Ce CRETIN! Fifor o compară pe Dăncilă cu Ștefan cel Mare, iar pe Iohannis cu Suleiman: Cum ar fi fost ca vasluienii să se alieze cu Suleiman împotriva lui Ștefan? Cam așa ar fi dacă PSD l-ar susține pe Iohannis la prezidențiale.

 Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a respins vineri zvonurile referitoare la existența unui blat între PSD și Klaus Iohannis, în sensul susținerii actualului președinte să obțină un nou mandat la Palatul Cotroceni, comparând situația cu bătălia de la Podul Înalt din 1475 dintre Ștefan cel Mare și turcii conduși de Suleiman Pașa.

”Cum ar fi, nea Mitică (Dumitru Buzatu – n. red.), să vezi vasluienii că se aliniau în spatele lui Suleiman și se duceau să se bată pentru Suleiman împotriva lui Ștefan cel Mare, știi? Cam așa ar fi și acuma: să ne pomenim că ne aliniem în spatele lui Iohannis ca să ne batem cu premierul României. Ar fi o aiureală totală”, a spus Mihai Fifor la Vaslui, unde participă, alături de Viorica Dăncilă, la alegerea noii conduceri a organizației.

”Nici măcar cei care au lansat prostia asta nu cred că sunt foarte convinși de ce au spus, dar în toată această perioadă o să avem parte de tot felul de glumițe de genul acesta. Asta nu trebuie să ne oprească din ceea ce ne-am propus și cred că nu are nimeni vreun dubiu în sală că ne-am propus să câștigăm alegerile pentru președenția (sic!) României. Cred că o merităm, cred că PSD, după foarte multă vreme, merită acest lucru”, a mai spus el.

Declarația sa a venit ca o întărire a celor spuse anterioir de liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care a calificat drept ”o prostie” zvonurile potrivit cărora PSD ar fi făcut ”blat” cu președintele Klaus Iohannis pentru susținerea acestuia în alegerile prezidențiale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...