Ce jocuri face OCULTA EVREIASCĂ în ROMÂNIA?

Ce jocuri face OCULTA EVREIASCĂ în ROMÂNIA?

Ce frumos! De-abia la o săptămână după ce PSD a câștigat de o manieră categorică alegerile parlamentare, presa mainstream din România dă știrea că personajele din spatele mesajelor Partidului Hoților sunt niște israelieni! Noi, cei de la Comisarul am dat-o de acum o lună! Făcând și niște legături care nouă atunci ni s-au părut interesante. Cumințeii de carton ai presei românești au dat duminică doar știrea searbădă, fără niciun semn de întrebare, fără nicio legătură, nema-nema. Băi frate, măcar așa de can-can, că unul dintre consultanții evrei este căsătorit cu o româncă din Craiova!

Ori, orb, prost, bou, plătit să fii ca să nu scrii niște nedumeriri măcar. Măcar legate de interesul unora cu averi uriașe din Israel ca în România să vină la putere unii care nu prea iubesc DNA.

Uite câteva nume și câteva fapte

Vechea gașcă din jurul lui Năstase

Alexandru Bittner, cel care împreună cu Dan Fischer, fost Frâncu, au fost primii evrei înfipți vremelnic lângă decidenții României. Care au avut acces la mai toate privatizările cu potențial imobiliar și bancar. Pentru că pe ei nu i-au interesat alte domenii ale economiei. Nimeni nu i-a pomenit pe Sorin Beraru(Samuel Bergovici), pe Elan Schwartzenberg, ambii cercetați și învinuiți, dar și fugiți din România.

Nimeni n-a spus că Alexandru Bittner și Dan Fischer și-au împărțit, practic, aproape toate spațiile comerciale comuniste din București și Poiana Brașov, inclusiv hoteluri. Bittner, ca bonus, și-a tras și o halcă din Delta Dunării... 

Potrivit declarațiilor din 2006 ale lui Adrian Nastase, consilierul în afaceri al mătușii Tamara a fost Alexandru Bittner, un apropiat al fostului premier și prietenul din liceu al surorii acestuia.

De altfel, Bittner cumpărase în 1999 de la bătrână bijuterii și tablouri în valoare de 400.000 de dolari. Între cei doi au urmat și alte tranzacții. Bittner i-a vândut mătușii Tamara trei apartamente pe care aceasta le-a lăsat moștenire Danei Nastase. Aceasta le-a revândut pentru 300.000 de euro”.  

 „Compasul Ierusalimului” i-a fost înmânat lui Liviu Dragnea 

Președintele PSD Liviu Dragnea este primul român căruia i-a fost înmânat „Compasul Ierusalimului”, cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European. Ceremonia a avut loc marți, 26 ianuarie 2016, la Bruxelles, în cadrul unui dineu prilejuit de aniversarea a 30 de ani de existență a Congresului Evreiesc European, președintele acestei organizații, Moshe Kantor, fiind cel care i-a acordat înalta distincție liderului social-democrat român.
”Congresul Evreiesc European este o organizație care a lucrat neobosit pentru revitalizarea vieții evreiești în Europa, o Europă puternică și unită, una care protejează cetățenii împotriva tuturor formelor de discriminare, ură și intoleranță, care nu ar trebui să se regăsească în niciun discurs public sau privat”, a punctat președintele PSD, Liviu Dragnea, în discursul său.

El a reamintit că este mândru că a depus în Parlamentul de la București "Legea privind promovarea demnității umane și toleranță față de diferențele de grup", precizând totodată că deși nu a fost un proces ușor, a fost unul cît se poate de necesar.

”Consider că această lege este un pas înainte, care va aduce beneficii tuturor cetățenilor noștri și ajută să se dezvolte un mediu de înțelegere și respect reciproc prin educație. Aceasta este o chestiune esențială nu doar acum, ci si pentru generațiile viitoare. Trebuie să fim toți în stare să creăm lumea noastră în siguranță, prietenie și securitate”, a mai adăugat liderul social-democrat.

În finalul intervenției sale, Liviu Dragnea a mai spus că este onorat de premiul primit și consideră că acesta este un stimulent pentru a face mai mult.

Moshe Kantor, președintele Congresului Evreiesc Mondial, cel care i-a înmînat lui Dragnea lada cu busolă aurită, a avut acel licăr de mulțumire rabinică în priviri atunci cînd medaliatul a informat asistența că legea e pusă acolo unde trebuie, în Parlament.

Black Cube

Având sucursale în Londra și Paris, Black Cube a fost fondată în 2010 în Tel Aviv de către doi foști ofițeri de informații israelieni, Dan Zorella și Avi Yanus(suspecți în dosarul din România). Compania oferă servicii juridice și de intelligence. Și-a câștigat renumele reprezentând în instanță afaceriști acuzați de infracțiuni economice, iar The Wall Street Journal nota în 2015 că angajații firmei au fost implicați în operațiuni private de contraspionaj cibernetic, infiltrându-se în rețele de hackeri.

Meir Dagan, fostul șef al Mossad între anii 2002 și 2011, a fost președintele de onoare al firmei până când a murit(17 martie 2016). În afacere, activează mai mulți foști ofițeri de spionaj și contraspionaj din Israel.

Filiera Evreiască de la DNA

 Beny Steinmetz, miliardarul care controleaza Gold Corporation, Rosia Montana, Tal Silberstein, și Arthur Finkelstein,  consilierii israelieni ai lui Tariceanu, precum si ai PSD.

Truica a reprezentat societatea Reciplia care este controlata de offshore-ul Reciplia LTD, in umbra caruia se afla Tahal Group.

Pana in 2012, Tahal Group a fost condusa de  Amnon Lipkin-Shahak, fost Sef de Stat Major al Israel Defense Forces.

Tahal Group detine si  firma Globe Trade Center, posesoarea cladirii  America House, unde au sediul  firma Reciplia SRL (cea care a achizitionat drepturile litigioase de la printul Paul), Casa de Avocatura „Tucă, Zbarcea şi Asociatii”, precum si compania TRG Agent de Asigurare, condusa de Marius Marcovici, fostul consilier al lui Calin Popescu Tariceanu .

Grupul Tahal face parte din holdingul israelian Kardan, care a instrat in posesia urmatoarelor firme romanesti, prin participarea la privatizarile dispuse de FPS:  Filatura Romaneasca de Bumbac, Fabrica de Chibrituri (București), Grupul Industrial Titan (București), Diham (spatii comerciale in Bucuresti), Criortex (Filatura de bumbac din Oradea).

Majoritatea acestor companii, au fost  inchise, utilajele au fost vandute la fier vechi, spatiile golite au fost inchiriate, s-au ridicat Mall-uri si complexe imobiliare.
Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein conduc companii din holdingul Kardan.

Compania  Reciplia  prin Remus Truica, Marius Marcovici, Dan Andronic, Beny Steinmetz, Tal Silberstein şi Arthur Finkelstein a cumparat drepturile litigioase de la Paul de Romania pentru urmatoarele proprietati/bunuri care au apartinut  Casei Regale a Romaniei, pentru care au fost începute, la nivelul anului 2006, procedurile de restituire, fie administrative, fie judiciare:

Teren – 8.000 de metri pătraţi, lângă „Mina Minovici”, în Bucureşti
52 de hectare de teren în Bucureşti, strada Jandarmieriei
Teren – 2.000 de metri pătraţi, în Năvodari
Ferma Regală „Băneasa”, plus 28,63 hectare
Imobil în Bucureşti, strada Ion Ionescu de la Brad
Staţia de montă de la Băneasa, plus 25 de hectare aferente, vecin cu Hipodromul „Băneasa”
Teren de 2,66 hectare la Năvodari
Moşia Regală Copăceni – 118,10 hectare – Comuna 1 Decembrie 1918
Moşia Cocargeaua – Ialomiţa – 7.454 de hectare
Balta Ezeru Mostiştea – comuna Mănăstirea – 1.062 hectare
Balta Boian Sticleanu şi pădurea Vărăştii de Baltă – 2.436 de hectare, plus 3.500 hectare apă, 170 hectare trestie
Moşia Zorleni (Vaslui) – 1.577 hectare
 Teren de 3.165 hectare, comuna Mănăstirea, Călăraşi
 Teren de 2.002 hectare, Chinciu Spanţov, Călăraşi
 Via Regală „Cotnari”, inclusiv Castelul, 13 hectare
 Via şi pepiniera „Murfatlar”, 72 de hectare din comuna Murfatlar, Constanţa
 Teren de 30 de hectare – pădurea Snagov
 Teren de 67 de hectare plus imobilul din Scroviştea
 Teren forestier de 596,20 de hectare în Mănăstirea, Călăraşi
Palatul Elisabeta, sediul PDL şi intrarea de la Cotroceni.
Podgoria „Tohani”, Valea Călugărească
 Imobilul Bibliotecii Universitare, Piaţa Revoluţiei
 Imobilul Ambasadei Iranului, Lascăr Catargiu, nr. 39
 Imobilul de pe strada Latină, nr 10
 Palatul Elisabeta – Parcul Herăstrău
 Grajdul de cai de curse, Hipodromul Băneasa
 Imobil, fostul sediu al Fundaţiei „Ferdinand”, Iaşi
 Sediul ING Bank, Bulevardul Kiseleff, nr. 13
 Imobil Aleea Modrogan, numărul 1, sediul PDL
 Imobil Aleea Alexandru, numărul 18, sediul MAE
 Teren de 448 metri pătraţi, plus imobil, strada Gogol, Sector 1
 Teren, plus imobil, 506 mp, strada Mircea Eliade, nr. 12

Pe 4 aprilie 2007, la contractul initial semnat intre Reciplia, prin Remus Truica şi printul Paul, a fost adugat un act adiţional, care prevedea cesionarea drepturilor asupra unor bunuri din Bulgaria, ale Casei Regale:

Palatul Regal „Balcic”
 Vila „Malvi Dalga”
 Casa Suitelor
 Pavilioanele ce înconjoară Palatul Regal
 Biserica, templul şi capela „Stella Maris”
 24 de hectare, plus 4.800 de metri pătraţi, teren aferent Palatului Regal
 O cotă de 65% din 185 de hectare aparţinând Domeniului Regal

 Pe 4 octombrie 2007, a fost semnat un al doilea act aditional prin care printul Paul a cesionat catre Reciplia,  o noua serie de mosii si terenuri:

Vila Lupescu, actualul imobil SRI, imobil, plus teren
Teren de 536, 90 hectare la Banloc
 Moşia Regală Broşteni, plus 39.885 hectare
 Un teren de 20, 50 hectare
 Castelul Medieşu Aurit, Satu Mare
 Castelul de vânătoare Poiana Itcanilor, compus din 40 de camere, plus 50 hectare teren din comuna Valea Putnei
 Castelul de vânătoare Lăpuşna, plus 4 hectare de teren în Mureş
 Moşia Regală Tersig, plus 709 hectare teren forestier în Caraş-Severin
 Pădurea Hereasca, 34,81 hectare în Călăraşi
 Două imobile în Sinaia


Citește și:

populare
astăzi

1 Ploi, grindină și vijelii anunțate de meteorologi. Județele care intră sub cod portocaliu

2 O avea chiloți pe ea?

3 El este trădătorul reținut de DIICOT pentru spionaj în favoarea Rusiei

4 DNA anunță oficial care este „faza” cu Coldea

5 Reacția categorică a lui Gică Hagi, după ce Ianis a fost scos la vânzare de Rangers