Ce LAȘ! Dragnea s-a ascuns ca fetița după fusta lui Tăriceanu! L-a trimis cu amenințări perverse pentru Tudose!

Ce LAȘ! Dragnea s-a ascuns ca fetița după fusta lui Tăriceanu! L-a trimis cu amenințări perverse pentru Tudose!

Ce laș! Dragnea s-a ascuns ca fetița după fusta lui Tăriceanu! L-a trimis cu amenințări perverse! Este incredibil! Dragnea și Tăriceanu s-au întâlnit dimineață. Ieri, jigodia de Dragnea n-a zis nimic de Tudose. Mai mult, el a spus că-l susține. Acum, Tăriceanu îl face în toate felurile pe Tudose și spune de zece ori pe secundă că el nu discută cu Tudose ci cu conducerea PSD. Mai mult, el spune că n-a auzit vorbindu-se public despre restructurarea Guvernului.

Tariceanu, ironii la adresa lui Tudose: "Intai trebuie sa stii sa conduci Trabantul, pana nu conduci Trabantul bine nu are rost sa vorbest de Formula 1"

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, l-a ironizat marti pe premierul Mihai Tudose, care ceruse luni in sedinta PSD o restructurare a Guvernului folosind formula "Nu pot face performanta cu un Trabant". "Intai trebuie sa stii sa conduci Trabantul, pana nu conduci Trabantul bine nu are rost sa vorbesti de Formula 1", a spus Tariceanu.

”Am văzut informațiile apărute în ultimele zile cu dispute sau disensiuni apărute în cadrul PSD. Am avut o întâlnire cu domnul Dragnea, care m-a informat pe discuțiile de ieri din Comitetul Executiv. Rezultatul nu am să-l comentez, îl știți și dumneavoastră.

 Vreau să fac un apel colegial la cei din PSD, având în vedere că sauntem parteneri de coaliție, să se concentreze cu precădere, aceasta este și abordarea mea, să se concentreze pe viața cetățeanului.

Oamenii nu sunt interesați de câte ședințe facem noi. Cetățenii doresc un Guvern performant, o legislație prietenoasă, ca să fie favorabilă cetățenilor. Oamenii vor să vadă că coaliția și Guvernul asigură venituri mai mari, servicii mai bune de sănătate, grijă față de mediu și o infrastuctură de calitate. Pe acestea ar trebui să ne concentrăm și nu pe dispute pe care le consider de multe ori sterile și dăunătoare. Nu neg dreptul fiecăruia de a se exprima, de a vorbi în interiorul partidului, dar trebuie să înțelegem foarte bine care sunt prioritățile și să nu inversăm prioritățile”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Tariceanu a refuzat sa se pronunte transant in favoarea sau impotriva unei restructurari a Guvernului, asa cum a cerut Tudose. "Actuala formula guvernamentala a fost subiectul unui protocol convenit si aprobat de cele doua partide in decembrie 2016. Produsul acestei intelegeri e actuala formula de guvernare. E de presupus ca daca se doreste asa ceva, ceea ce eu nu sunt 100% convins, poate sa vina intr-o sedinta de coalitiei si sa discutam la nivel informal despre dorinta, intentia si solutiile eventuale", a spus Calin Popescu Tariceanu.

Știre în curs de actualizare


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante