Ce mesaj transmite Prințul William în prima postare pe rețelele de socializare de la diagnosticarea cu cancer soţiei sale

Ce mesaj transmite Prințul William în prima postare pe rețelele de socializare de la diagnosticarea cu cancer soţiei sale

Prințul William a făcut, miercuri, un prim pas spre revenirea sa în viața publică, printr-o postare pe rețelele de socializare. Este vorba despre un mesaj în care o laudă pe una dintre cele mai importante jucătoare de fotbal din Marea Britanie, care și-a anunțat retragerea din acest sport la nivel internațional, potrivit yahoo.entertainment .

Prinţul William nu a mai fost văzut public şi nu a fost activ nici în mediul online de când soţia sa, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit luna trecută că a fost diagnosticată cu cancer. Potrivit unor surse, în tot acest interval, prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, a fost la casa de la țară, Anmer Hall, pe domeniul Sandringham, împreună cu soţia şi cei trei copii ai lor, mai ales că aceştia au fost în vacanţă.

Cu toate acestea, el și-a întrerupt timpul petrecut departe de îndatoririle regale pentru a comenta o veste importantă din lumea fotbalului britanic. În cea mai recentă postare a sa pe Instagram și X, Prinţul William i-a adus un omagiu jucătoarei engleze Rachel Daly, în vârstă de 32 de ani, care a anunțat miercuri că se retrage din fotbalul internațional.

Ea va continua, însă, să joace pentru echipa feminină de la Aston Villa, clubul din Birmingham pe care îl susține prinţul Marii Britanii, dar şi fiul său în vârstă de 10 ani, prinţul George.

Practic, Prințul de Wales a repostat montajul foto al lui Daly care îi dezvăluie retragerea de la echipa naţională a Angliei și și-a semnat mesajul „W”.

„Mulțumesc pentru atâtea performanțe de neuitat cu @Lionesses, @RachelDaly3”, a scris prințul William pe contul oficial Kensington Royal pe care îl împarte cu soția sa. El a adăugat: „Mult mai multe goluri pentru Villa acum!”.

Postarea lui William a fost interpretată de presa britanică drept un semn binevenit că intenționează să revină la îndatoririle publice săptămâna viitoare, după ce copiii săi se vor întoarce la școală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB