Ce sunt runele și cum ne influențează destinul. Explicațiile expertului Mihai Voropchievici

Ce sunt runele și cum ne influențează destinul. Explicațiile expertului Mihai Voropchievici

Pietrele runice sunt o tradiție străveche germanică ce datează probabil din secolul I și sunt folosite ca metodă de scriere și ghicire a viitorului. Acestea constau într-un alfabet runic de 24 de litere. De asemenea, au fost venerate și folosite cu mare precauție.

Runele, semnificații FOTO Captură video Click!

Runele sunt adesea considerate a fi printre cele mai vechi instrumente de practicare a magiei şi a farmecelor de protecție.

Dar mulți se întreabă ce sunt, mai exact aceste instrumente și de unde provine cuvântul „rună”. Mihail Voropchievici este expert și explică toate acestea.

Originea cuvântului poate avea mai multe variante. Din lomba germană, unde înseamnă „mister” sau „secret”, „miracol” în vechea gaelică irlandeză, galeză și engleza veche. Totodată, înseamnă și „a vorbi” în lituaniană și „poem” în finlandeză.

Astăzi, pietrele runice, similare cu cărțile de tarot , sunt folosite pentru accesarea intuiției ca metodă de ghicire a viitorului, conectare la sinele superior și la călăuzirea interioară.

În secolul al V-lea d.Hr., prima completare a alfabetului total a fost reprezentată de runele Elder Futhark, ce sunt folosite și în zilele noastre.

El conține 24 de litere, împărțit în 3 părți egale de câte opt rune fiecare și însoțite de o piatră goală, albă, numită „runa lui Odin” - zeul nordic care și-a sacrificat un ochi pentru a vedea tot ceea ce se întâmplă în lume.

Citește continuarea pe Click!.ro și află ce simbolizează „Runa lui Odin ”, precum și celelalte explicații date de Mihai Voropchievici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”