Cel mai cretin român în viață, C.Ștefănescu, spune că românii vor modificarea Codurilor penale în cel puțin 100 de puncte!

Cel mai cretin român în viață, C.Ștefănescu, spune că românii vor modificarea Codurilor penale în cel puțin 100 de puncte!

Cel mai cretin român în viață, C.Ștefănescu, spune că românii vor modificarea Codurilor penale în cel puțin 100 de puncte! De asemenea, simbolul jigodismului pesedist, mai spune că: „Românii vor ca nimeni să nu mai stea cu frică, că oricând poate fi luat de pe stradă sau din casă, de lângă familie, copii, în baza unor dosare fabricate. Românii vor eliminarea definitivă a controlului absolut şi absurd al unor structuri ale statului asupra cetăţenilor.”

"Sistemul, binomul, Iohannis, Orban, cât şi colegii pedelişti ai acestora, vopsiţi în liberali, ştiu cu exactitate ceea ce îşi doreşte electoratul PSD, dar şi cel cu adevărat liberal, concentrat în jurul ALDE, şi, în general, ce vor cu adevărat românii. Şi românii vor lucruri concrete. Românii vor modificarea Codurilor penale în cel puţin 100 de puncte, în concordanţă cu deciziile Curţii Constituţionale. Românii vor o lege a răspunderii magistraţilor. Românii vor respectarea tuturor drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Românii vor încetarea defilărilor în cătuşe la TV", arată Codrin Ştefănescu, într-un comunicat de presă remis Agerpres.

Idiotul dracului mai spune că românii vor eliminarea controlului unor structuri ale statului asupra cetăţenilor.

"Românii vor ca nimeni să nu mai stea cu frică, că oricând poate fi luat de pe stradă sau din casă, de lângă familie, copii, în baza unor dosare fabricate. Românii vor eliminarea definitivă a controlului absolut şi absurd al unor structuri ale statului asupra cetăţenilor. Şi, absolut toată lumea doreşte acel echilibru constituţional între puterile statului. Şi atunci, chiar şi ignorându-i penibilităţile enunţate cu emfază în spaţiul public, fricosul Ludovic Orban nu ar trebui să se mai mire că pleacă şi vor mai pleca din partidul său structuri întregi, liberali adevăraţi care nu se mai regăsesc sub nicio formă în ceea ce a devenit astăzi PNL", adaugă Codrin Ştefănescu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...