Cele trei zodii de care trebuie să te ferești. Invidia lor nu are margini si te afectează pe toate planurile

Cele trei zodii de care trebuie să te ferești. Invidia lor nu are margini si te afectează pe toate planurile

Invidia și răutatea celor din jur pot fi extrem de dăunătoare vieții noastre psihice, motiv pentru care ar trebui să stăm departe de persoanele care încearcă ne dea viața peste cap, adesea prin simplul lor fel de a fi. Trei zodii ale horoscopului au nativi care se pot încadra aici, potrivit Click!

Ura este unul dintre cele mai nocive sentimente. FOTO Shutterstock

Pentru nativii născuți în aceste trei zodii, invidia și răutatea sunt două dintre cele mai importante caracteristici. Dorința nestăvilită de a se afirma înaintea altora și neacceptarea faptului că oricine altcineva în locul lor poate reuși îi determină pe aceștia să acționeze pe căi neortodoxe.

Berbecii nu suportă să cunoști succesul

Persoanele născute sub acest semn zodiacal tind să-și schimbe sentimentele pozitive în unele negative față de persoanele care au parte de reușite mai mari decât ale lor. În general născute cu o doză de invidie și răutate în sânge, se accentuează și mai tare atunci când fericirea altora pare mai „stufoasă” decât a lor.

De cele mai multe ori, Berbecii sunt percepuți drept persoane toxice, negativiste, astfel că celor din jur li se poate părea dificil să conviețuiască împreună cu ei.

Săgetătorii tind să pună bețe în roate

Incapabilitatea pe care o simt deseori față de a duce la bun sfârșit anumite acțiuni din viața lor îi determină pe acești nativi să își verse frustrările pe cei care au parte de reușite. Cel mai probabil își pune amprenta nevoia lor de a se deconecta de la propriile griji și frustrări, însă fac alegerea greșită de a-i sabota pe ceilalți, doar pentru a nu fi singurii în această ipostază.

Citește în Click! care este cea de-a treia zodie cu nativi invidioși!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB