CEZ Vânzare prelungeşte până la 30 iunie termenul până la care clienţii pot studia oferta sa la energie

CEZ Vânzare prelungeşte până la 30 iunie termenul până la care clienţii pot studia oferta sa la energie

CEZ Vânzare anunţă prelungirea până la data de 30 iunie 2021 a termenului până la care clienţii pot studia ofertele sale concurenţiale, potrivit unui comunicat al companiei, transmis miercuri AGERPRES.

"Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor săi casnici în regim serviciu universal, CEZ Vânzare oferă posibilitatea alegerii unui tarif corespunzător pe piaţa concurenţială până la data de 30.06.2021. Beneficiul facturării de tip discount pentru perioada în care se va aplica preţul nou de serviciu universal rămâne valabil. Furnizorul de energie electrică şi gaze naturale continuă campania de informare a clienţilor săi, în contextul liberalizării pieţei de energie electrică, dar şi seria de beneficii oferite, prelungind perioada până la care aceştia pot studia ofertele CEZ Vânzare, pentru a face o alegere informată, în funcţie de nevoile fiecăruia. CEZ Vânzare va continua informarea clienţilor săi, atât pe canalele online, cât şi prin corespondenţa scrisă. Le recomandăm clienţilor care doresc încheierea contractelor în centrele de relaţii cu clienţii CEZ Vânzare să-şi programeze vizita, accesând https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/ , pentru a evita timpul de aşteptare. În plus, le recomandăm printarea, completarea şi prezentarea ofertei specialistului CEZ Vânzare, pentru ca procesul de înregistrare să se facă simplu şi rapid", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, portofoliul de produse de energie electrică al companiei include produse cu sau fără abonament lunar, cu servicii de asistenţă de urgenţă pentru casă sau cu termostat inteligent inclus, cu ajutorul căruia consumatorii pot controla de oriunde temperatura casei, dar şi costurile cu energia electrică.

CEZ Vânzare face parte din Grupul CEZ, alături de alte opt companii: Distribuţie Energie Oltenia, CEZ România, CEZ Trade, CEZ ESCO România, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development şi TMK Hydroenergy Power.

Această divizie este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, dar şi furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienţi casnici şi industriali care depăşeşte 1,4 milioane de clienţi.

Grupul CEZ este prezent pe piaţa românească încă din anul 2005, odată cu preluarea companiei de distribuţie a energiei electrice Electrica Oltenia SA. După procesul de separare a activităţilor (unbundling) încheiat cu succes în anul 2007, Distribuţie Energie Oltenia (fostă CEZ Distribuţie) asigură alimentarea cu energie electrică a şapte judeţe: Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea.

Compania deţine în România cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, în zona Dobrogea, la Fântânele, Cogealac şi Grădina. Parcul Eolian a însemnat o investiţie de 1,1 miliarde de euro şi conţine 240 de turbine eoliene cu o putere totală instalată de 600 MW. Întreaga capacitate a Parcurilor Eoliene CEZ a fost pusă în funcţiune la sfârşitul anului 2012.

Totodată, începând cu anul 2011, Grupul CEZ în România are în portofoliu sistemul hidroenergetic de lângă Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, format din patru microhidrocentrale (Grebla, Crăinicel 1, Crăinicel 2 şi Breazova) şi amenajările hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Văliug şi Secu. Grupul CEZ a investit în reabilitarea complexului de hidrocentrale de la Reşiţa în scopul creşterii eficienţei, capacitatea de producţie ridicându-se de la 18MW la circa 22 MW după finalizarea procesului de modernizare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...