CFR Călători anulează 60 de trenuri InterRegio și Regio, din cauza condițiilor meteo nefavorabile

CFR Călători anulează 60 de trenuri InterRegio și Regio, din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Circulația feroviară a 60 de trenuri InterRegio și Regio din sud-estul țării a fost oprită, din cauza condițiilor meteorologice extreme, a anunțat CFR Călători, pe propria pagină de internet.

Potrivit sursei citate, din numărul total de trenuri anulate, 10 sunt InterRegio, iar 50 Regio.

'CFR SA informează că, din cauza condițiilor meteo deosebite, instituirea Codului roșu de viscol pe județele din sud-estul țării, circulația feroviară nu se poate efectua în condiții de siguranță pe raza SRCF Constanța și a fost temporar suspendată. S-au dispus măsuri operative, pentru că toate trenurile aflate în parcurs să fie oprite în gări pentru siguranța călătorilor. Nu vor fi formate noi trenuri, decât când vor fi condiții de vizibilitate și viscolul va scădea în intensitate. Circulația trenurilor de marfă pe raza județelor afectate (Călărași, Buzău, Brăila, Ialomița, Constanța, Tulcea) de Cod roșu a fost temporar suspendată. Momentan, trenurile staționează în condiții de siguranță în stațiile de cale ferată', notează sursa citată.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o serie de atenționări nowcasting Cod roșu de ninsoare și viscol, valabile pe raza a cinci județe (Constanța, Tulcea, Buzău, Brăila, Vrancea), până la ora 18:00.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

3 Așa o fi?

4 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

5 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu