CFR Cluj învinge fără emoții Chindia și rămâne la patru puncte în spatele liderului, în Superligă

CFR Cluj învinge fără emoții Chindia și rămâne la patru puncte în spatele liderului, în Superligă

CFR Cluj a învins cu scorul de 2-0 Chindia Târgoviște, într-o nouă rundă din Superliga de fotbal, iar formația antrenată de Dan Petrescu rămâne la patru puncte în spatele liderului.

CFR Cluj. FOTO Arhivă

CFR Cluj a obținut a patra victorie consecutivă în prima ligă după golurile marcate de Kolinger, în minutul 17 și de Manea, din penalty, în minutul 80.

Dan Petrescu s-a așteptat la o partidă dificilă în fața lui Toni Petrea și a declarat că a pregătit extrem de bine acest meci, pe care a reușit să îl câștige fără să primească gol.

"Vă dați seama că știu tot despre ei. Știu ce parcurs au avut, mai ales cu Toni Petrea. Au 8 meciuri în Liga 1, 5 victorii și 3 egaluri. Parcurs de echipă campioană. Parcă a găsit o baghetă magică și i-a transformat, pentru că jucători nu a adus. Înainte au avut 7 înfrângeri și 3 egaluri. E cea mai în formă echipă din campionat. Cred că cei de la Chindia, chiar dacă nu o spun, au și aspirații de play-off", a spus Dan Petrescu, înaintea întâlnirii.

Ardelenii se deplasează la Botoșani etapa viitoare, în timp ce Chindia Târgoviște primește vizita formației FCSB.

Echipele de start:

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Kolinger, Burcă, Camora - Deac, Cvek, Boateng - Yeboah, Janga, Petrila

Chindia Târgoviște: Căbuz - Căpușă, Celea, Orozco, Ioniță - Vorobjovas, Passaglia - Neguț, Popadiuc, Dumitrașcu - Popa

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...