Charlotte Casiraghi a deschis, călare, prezentarea pariziană a noii colecţii haute-couture a casei Chanel (GALERIE FOTO)

Charlotte Casiraghi a deschis, călare, prezentarea pariziană a noii colecţii haute-couture a casei Chanel (GALERIE FOTO)

Charlotte Casiraghi, membră a familiei princiare din Monaco, a deschis, călare, prezentarea noii colecţii haute-couture a casei Chanel, organizată marţi la Paris, care s-a încheiat cu un omagiu adus actorului francez Gaspard Ulliel, imaginea oficială a parfumului "Bleu de Chanel", decedat săptămâna trecută, informează AFP.


Foto: (c)Violeta Santos Moura/REUTERS


În ritm de trap, apoi de galop, spectacolul a început la Grand Palais Ephemere din Paris într-un decor oniric, creat de artistul contemporan Xavier Veilhan şi care a inclus elemente preluate din sporturile ecvestre şi din mini-golf.

Foto: (c)Violeta Santos Moura/REUTERS


Charlotte Casiraghi, ambasadoare a casei Chanel şi călăreaţă emerită care a participat la mai multe campionate de echitaţie, a plasat această prezentare de modă în universul ecvestru, iubit de fondatoarea celebrei case franceze, Gabrielle Chanel. Un film care o prezintă, tot călare, a însoţit defilarea de modă.

După secvenţa cu Charlotte Casiraghi, manechinele au defilat pe nisip, purtând pantofi bicolori negru-gri cu tocuri joase.

Pantalonii de călărie din această colecţie sunt largi, unii dintre ei fiind evazaţi în părţile laterale, în exteriorul şi interiorul piciorului.


Designul rigid al hainelor din tweed este contrabalansat de lejeritatea fustelor vaporoase.

Rochiile de seară, împodobite cu pene, invită spectatorii la un joc al contrastelor şi al transparenţelor.

Foto: (c)Violeta Santos Moura/REUTERS


Taioare-fustă sunt purtate suprapuse peste articole din dantelă.


Culorile blânde - alb, bej şi roz pal - ale noii colecţii Chanel răspund esteticii dictate de regia acestui show de modă, desfăşurat într-o lumină intenţionat atenuată.

Foto: (c)Violeta Santos Moura/REUTERS


Rochia de mireasă, prezentată în mod tradiţional la finalul unei prezentări haute-couture, este lungă, albă şi cu o croială cu linii simple, iar mireasa a ţinut în mâini un buchet de flori albastre - în semn de omagiu adus actorului Gaspard Ulliel, decedat săptămâna trecută la vârsta de 37 de ani în urma unui accident de schi şi care a fost imaginea oficială a parfumului "Bleu de Chanel". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 Șeful armatei SUA / În mod clar, China își construiește capacitatea de a ataca Taiwanul