Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Ce i-a spus Alexandru Sava Ionuț lui Cătălin Scărlătescu pentru a-l face pe acesta să o sune pe Doina Teodoru

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2023. Ce i-a spus Alexandru Sava Ionuț lui Cătălin Scărlătescu pentru a-l face pe acesta să o sune pe Doina Teodoru

În ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 11, Alexandru Sava Ionuț, un bucătar care a venit să demonstreze cât de priceput este la gătit, dar nu numai, l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să pună mâna pe telefon și să o sune imediat pe Doina Teodoru, iubita lui, ca să îi pună o întrebare complet neașteptată, conform a1.ro.

Printre concurenții care au decis să își ia inima în dinți și să își demonstreze talentul culinar în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite s-a numărat și Alexandru Sava Ionuț, un bucătar în vârstă de 24 de ani din Bragadiru, care a decis să vină la în fața chefilor la scurt timp după ce a văzut că unul dintre prietenii săi a luat trei cuțite. Când tânărul a dezvăluit ce pasiune are, Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe telefon și a sunat-o imediat pe iubita lui, Doina Teodoru.

„Dacă ar fi să mă descriu în trei cuvinte, acelea ar fi narcisist, vulcanic și optimist. Mă consider o persoană foarte frumoasă. Nu am ce să zic mai mult, chiar sunt. Îmi place să mă privesc în oglindă. Sunt și foarte competitiv, îmi place să ies în evidență și să dau tot ce e mai bun din mine”, a zis tânărul care și-a început experiența de bucătar atunci când s-a angajat ca grataragiu. În prezent, tânărul lucrează la o rulotă de kurtos.

„Eu sunt convins că sunt bun. Acum să nu mă fac de râs. Acum nu știu dacă să pot să trec mai departe din cauza emoțiilor”, a zis tânărul în timp ce pregătea rețeta sa de piept de rață cu piure d ecartofi și sos de caise.

Alexandru Sava Ionuț a explicat faptul și că a luat o pauză de la bucătărie timp de un an, perioadă pe care și-a petrecut-o preponderent jucându-se la calculator. Un dialog comic a luat naștere între tânăr și jurații din platou și a acesta a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Doina Teodoru, iubita lui. Acesta a dorit să afle ce părere are partenera sa despre ideea de-a cumpăra o consolă de jocuri, iar răspunsul acesteia a fost unul de-a dreptul savuros.

„Dacă ne luăm o consolă de jocuri ne jucăm Mortal Kombat. Dar nu mai facem nimic în viață”, a glumit ea, făcând referire la dependența pe care o poate da acest hobby.

După un schimb de replici comic, concurentul a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcamp, în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 11 aprilie 2023.

În emisiunea Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile. Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

În ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a pus la bătaie o „bombă” cu mai multe amulete.Câștigătorul amuletei a fost Sorin Bontea cu un purceluș de lapte la cuptor cu curry.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...