Ciclism - Turul Spaniei: Matteo Trentin a câștigat etapa a 4-a, Chris Froome rămâne lider

Ciclism - Turul Spaniei: Matteo Trentin a câștigat etapa a 4-a, Chris Froome rămâne lider

Ciclistul italian Matteo Trentin (Quick Step Floors) a câștigat marți la sprint etapa a 4-a a Turului Spaniei, între Escaldes-Engordany (Andorra) și Tarragona, lungă de 198,2 km, în timp ce britanicul Chris Froome (Sky) rămâne lider.

Profitând de numărul redus al sprinterilor care au luat startul în această ediție din La Vuelta, italianul de 28 de ani, cronometrat în 4h43min57/100, s-a impus în fața spaniolului Juan Jose Lobato (LottoNL-Jumbo), sosit al doilea, și a belgianului Tom Van Asbroeck (Cannondale), care a fost al treilea, ei fiind înregistrați în același timp cu învingătorul.

Deja câștigător al unor etape în Turul Franței (2013, 2014) și în cel al Italiei (2016), Trentin se alătură astfel cercului restrâns al cicliștilor cu victorii de etapă în toate cele trei mari tururi, notează AFP.

În clasamentul general, Froome, marele favorit al cursei, rămâne cu un avans de 2 secunde față de spaniolul David de la Cruz (Quick Step), aflat pe locul 2, și de irlandezul Nicolas Roche (BMC), care este pe poziția a treia.

Etapa a cincea se va desfășura miercuri între Benicassim și Alcossebre și va avea o lungime de 175,7 km.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro