Cindy Crawford, la 50 de ani, considerată model al stilului de viaţă şi menţinerii aspectului fizic - GALERIE FOTO

Cindy Crawford, la 50 de ani, considerată model al stilului de viaţă şi menţinerii aspectului fizic - GALERIE FOTO

Supermodelul Cindy Crawford celebrează sâmbătă împlinirea vârstei de 50 de ani, fiind considerată de specialişti şi de presă un exemplu pentru stilul de viaţă, pentru menţinerea aspectului fizic şi pentru mentalitatea sănătoasă despre înaintarea în vârstă.

Cindy Crawford, la 50 de ani, considerată model al stilului de viaţă şi menţinerii aspectului fizic (Imagine: eonline.com)

Cindy Crawford, desemnată în anul 1995 cel mai bine plătit fotomodel din lume, îşi va serba ziua de naştere alături de soţul ei, Rande Gerber, într-un cadru romantic, scrie International Business Times.

Miercuri, Cindy Crawford a postat pe Instagram o fotografie cu ea şi soţul ei, amintindu-le fanilor că se pregăteşte să celebreze sâmbătă împlinirea vârstei de 50 de ani.

Cindy Crawford a celebrat Valentine's Day în staţiunea mexicană Cabo San Lucas, alături de soţul ei, Rande Gerber, 53 de ani, cu care are doi copii - Presley, în vârstă de 16 ani, şi Kaia, 14 ani.

Recent, Cindy Crawford şi Rande Gerber au avut o întâlnire de afaceri cu actorul George Clooney şi cu omul de afaceri Mike Meldman, în contextul în care deţin împreună compania de tequila Casamigos.

Supermodelul american Cindy Crawford este considerată de specialişti şi de presă un exemplu pentru un stil de viaţă sănătos şi pentru mentalitatea despre înaintarea în vârstă.

"Cindy Crawford împlineşte 50 de ani şi ar trebui să celebrăm cu toţii filosofia despre înaintarea în vârstă", a titrat revista revista de divertisment E-online.com.

"În fiecare an, le spun copiilor că mă retrag din activitate. Este o glumă care circulă în familia noastră. Dar, în fiecare an, apar noi oportunităţi care mă surprind extraordinar de plăcut", scria Cindy Crawford recent pe Instagram.

"Chiar dacă este adevărat că acum sunt mult mai dornică să mă concentrez pe propria afacere, să îmi dedic timpul mai mult prietenilor şi familiei, încă nu fac anunţuri privind decizii de retragere. Am avut o mare plăcere să fi făcut parte din industria modei în ultimii 30 de ani, iar această perioadă m-a învăţat ceva - niciodată să nu spun niciodată", a subliniat supermodelul.

"Cu trecerea timpului, sunt chiar mai încântată de corpul meu, pentru că este corpul pentru care am depus efort, am o relaţie mai bună cu el. Din punct de vedere strict estetic, corpul meu arăta mai bine când aveam 22, 23 de ani. Dar nu mă bucuram de el, pentru că eram prea ocupată să îl compar cu al altora", explica Cindy Crawford acum câţiva ani.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

4 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

5 Așa o fi?