Cine e concurentul care a primit cuțitul de aur la Chefi la Cuțite. A gătit pentru Lewis Hamilton și Selena Gomez

Cine e concurentul care a primit cuțitul de aur la Chefi la Cuțite. A gătit pentru Lewis Hamilton și Selena Gomez

Janni Alexandridis este concurentul care a primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu în cadrul sezonului al 12-lea la „Chefi la cuțite”. A făcut mâncare pentru Lewis Hamilton și Selena Gomez.

Janni Alexandridis FOTO a1

Janni Alexandridis a primit cuțitul de aur din partea lui chef Florin Dumitrescu în ediția 10 a sezonului 12 „Chefi la cuțite”. Tânărul i-a impresionat pe jurații show-ului culinar cu un preparat simplu, dar foarte gustos, potrivit a1.ro .

Deși a avut emoții, concurentul nu s-a lăsat pradă acestora. Tânărul s-a descurcat de minune și a făcut un plating pe măsura așteptărilor. Rețeta cu ton pe care a preparat-o a fost pe gustul chefilor.

A primit cuțitul de aur

În timpul jurizării, Janni Alexandridis a susținut că își dorește să facă parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu sau chef Sorin Bontea, însă chef Florin Dumitrescu nu a stat prea mult pe gânduri când a aflat ce experiență are tânărul în arta culinară.

Așadar, juratul i-a oferit cuțitul de aur mizând pe faptul că va câștiga sezonul 12 „Chefi la cuțite” alături de el.

„I-am oferit cuțitul de aur pentru că mi-a dat siguranța că poate, este capabil și se poate descurca în situații de criză”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu despre concurentul pe care l-a trimis direct în etapa battle-urilor.

Cine este Janni Alexandridis

Pasiunea pentru bucătărie a lui Janni Alexandridis vine încă din copilărie, de când gătea alături de mama și bunica lui. Tânărul în vârstă de 23 de ani lucrează ca chef bucătar în restaurantul familiei lui din Germania.

Chiar dacă nu este român, concurentul i-a lăsat mască pe jurați cu faptul că vorbește foarte bine limba română. Acesta a dezvăluit că a învățat cuvintele de bază de la colegii săi din bucătărie, care sunt majoritatea români.

De asemenea, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu se mândrește cu o experiență impresionantă în gastronomie. Janni Alexandridis a lucrat în țara natală, dar a plecat și în străinătate pentru a-și perfecționa talentul culinar.

Am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton", a dezvăluit el, vizibil emoționat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

3 Apropo de războiul din Ucraina, sâmbătă seara, în Târgul de Crăciun din București aveai senzația că ești la Kiev...

4 Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

5 Președintele Bulgariei / Condițiile Austriei pentru primirea României și Bulgariei în „Air Schengen”, inacceptabile