Cine e Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numerele MUIE PSD căruia Poliția Rutieră i-a deschis dosar penal. Șofer în Suedia, plecat din România „pentru viitorul copilului”

Cine e Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numerele MUIE PSD căruia Poliția Rutieră i-a deschis dosar penal. Șofer în Suedia, plecat din România „pentru viitorul copilului”

Cine e Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numerele MUIE PSD căruia Poliția Rutieră i-a deschis dosar penal. Șofer în Suedia, plecat din România „pentru viitorul copilului”.
 
Răzvan Ștefănescu, șoferul autoturismului Audi înmatriculat în Suedia cu numerele preferențiale M..E PSD căruia Poliția Rutieră i-a deschis dosar penal luni este cetățean român cu rezidență în Suedia, plecat din țară în urmă cu doi ani și jumătate.

„Am plecat cu toată familia pentru binele copilului”, a declarat Răzvan Ștefănescu (45 de ani) pentru G4Media.ro . El lucrează ca șofer pe camion în Suedia. Răzvan Ștefănescu a mai spus pentru G4Media.ro că nu are cetățenie suedeză.

În ceea ce privește automobilul cu numărul MUIE PSD, Răzvan Ștefănescu a declarat pentru G4Media.ro că l-a înmatriculat în luna iunie, iar autoritățile din Suedia i-au transmis că poate circula pe tot teritoriul Uniunii Europene.

Întrebat de  G4Media.ro dacă a avut probleme la intrarea cu mașina în România, el a spus că nu, la fel cum nu a avut probleme nici la controlul poliției rutiere de vineri. ”M-au oprit polițiștii în Craiova și mi-au spus că sunt valabile”, a declarat Răzvan Ștefănescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”