Cine era bărbatul de 29 de ani care a murit decapitat într-un accident cu skijetul. Se pregătea să devină stomatolog

Cine era bărbatul de 29 de ani care a murit decapitat într-un accident cu skijetul. Se pregătea să devină stomatolog

Bărbatul care a murit decapitat în urma unui accident pe skijet avea 29 de ani și se pregătea să practice stomatologia în Timiş, potrivit observatornews.ro .

Se afla alături de prieteni. Ei încercau să găsească un lac în apropiere de casă şi aşa a ajuns la balastiera din Arad. Lacul artificial nu era amenajat pentru distracţie, însă grupul ar fi convins un paznic să-i lase să intre. Fără să-şi dea seama, tânărul a intrat direct într-un cablu întins peste apă.

Tinerii au ajuns din Timiş la Zăbrani, în Arad. Ar fi fost refuzaţi la o primă balastieră, dar ar fi convins paznicul alteia să-i lase să intre pe lacul artificial.

Marius Riviş era fiul unui cunoscut medic stomatolog din Timiş şi terminase la rândul său facultatea de medicină dentară, scrie sursa citată.

"Era un băiat extraordinar de liniştit, avea mult bun simţ. Era pasionat de acest sport, dar nu neapărat de adrenalină. Toată comunitatea este şocată, toţi cei din Dumbrăviţa care l-au cunoscut sunt în stare de şoc" a declarat o apropiată.

Un tânăr de 29 de ani și-a pierdut viața sâmbătă, 19 august, în timp ce ce se plimba cu un skijet pe apă, în Arad, potrivit unor surse.

Alarma a fost dată la 112 după ora 16:00. O persoană a sesizat un incident pe suprafața de apă a unei balastiere din zona localității Fântânele, județul Arad.

Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de aproximativ 29 de ani, din Jud. Timiș, în timp ce se deplasa cu un skijet pe apă, împreună cu o tânără, ar fi fost implicat într-un accident.

În urma accidentului, tânărul și-a pierdut viața, fiind decapitat de un cablu, tânăra fiind rănită ușor, la prima vedere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la SJML Arad, în vederea efectuării autopsiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?