Cine este Adrian Kreiner, afaceristul jefuit și bătut crunt de hoți, ajuns la spital în comă profundă

Cine este Adrian Kreiner, afaceristul jefuit și bătut crunt de hoți, ajuns la spital în comă profundă

Un bărbat este internat în comă profundă în secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, după ce a fost bătut în cursul nopţii de mai mulţi hoţi care i-au pătruns în casă, potrivit Poliţiei şi reprezentanţilor spitalului. Victima ar fi un afacerist din municipiul Sibiu, scrie oradesibiu.ro . Sursele Ora de Sibiu spun că este vorba despre Adrian Kreiner, un cunoscut om de afaceri din Sibiu.

"Un pacient în vârstă de 50 de ani a fost adus în cursul nopţii trecute la Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU Sibiu în stare foarte gravă, inconştient, după un stop cardio-respirator resuscitat la faţa locului unde a fost găsit. Bărbatul a fost preluat de personalul medical care i-a acordat îngrijiri şi a afectat investigaţii medicale. Pacientul este internat în cadrul secţiei Anestezie Terapie Intensivă, fiind în momentul de faţă intubat, ventilat mecanic şi în stare critică, în comă profundă", a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului sibian, Decebal Todăriţă.

Poliţiştii au fost sesizaţi asupra furtului şi agresiunii, la jumătate de oră după ce a avut loc.

"La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 03,00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept într-un imobil din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a constatat că, la aceeaşi dată, în jurul orei 02,30, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul în cauză, l-ar fi agresat fizic pe proprietar şi ar fi sustras mai multe bunuri.

Victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale în consecinţă", a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Cine este Adrian Kreiner

Adrian Kreiner are 50 de ani și este un cunoscut om de afaceri din Sibiu. El este fondatorul Matec CNC Technik, companie înființată în anul 2005, având ca principală activitate producerea de piese pentru industria automotive.

adrian kreiner linkedin Sursa: LinkedIn

Potrivit informațiilor publicate pe contul lui de LinkedIn, în anul 2010, Kreiner a fost „campion în Business pentru dublarea cifrei de afaceri, timp de trei ani consecutiv, în criza din 2008”.

Sibianul este, de altfel, investitor în piața crypto. El este Business Advisor și investitor la The Coop Network, o platformă unde poți investi în businessuri locale prin intermediul tehnologiei blockchain.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat