Cine mergea lunar la Penitenciarul Vaslui în vizită la Relu Fenechiu ca să ceară sfaturi? Costel Alexe

Cine mergea lunar la Penitenciarul Vaslui în vizită la Relu Fenechiu ca să ceară sfaturi? Costel Alexe

Spre marea bucurie a candidatului PSD la șefia județului, contracandidații de la USR și PNL Iași și-au înfipt reciproc mîinile în beregata celuilalt. Startul a fost de ”genialii” de la PNL care au plătit apariția unei scrisori a „membrilor simpli ai PNL”, scrisoare publicată de Ziarul de Iași. În pretinsa scrisoare a „membrilor simpli ai PNL”, Marius Bodea (fost până în martie 2020 șef al PNL pe municipiu dar acum candidat din partea USR la șefia județului) era acuzat că ”este creația lui Relu Fenechiu”, scrie  Top Iași .

Enervat, Bodea a răspuns și mai dur: ”NU există membri simpli și altfel de membri ai PNL: E clar că această scrisoare e creația lui Costel Alexe așa că îl întreb public: Cine mergea lunar la Penitenciarul Vaslui în vizită la Relu Fenechiu ca să ceară sfaturi? Costel Alexe. Ai curaj Costel să cerem Penitenciarului să publice desfășurătorul vizitelor? Să vadă lumea că eu nu am fost niciodată acolo dar tu mergeai lunar? Ai curaj, Costel Alexe?”.   

”Cine face afaceri cu Fenechiu?

Costel Alexe”Bodea nu s-a oprit aici și a lansat și alte ”nucleare”: ”Cine face afaceri cu Relu Fenechiu? Costel Alexe, scrie toată presa. Pentru cine a mers Fenechiu să discute cu zeci de primari din județ și să ceară sprijin? Pentru Costel Alexe”.          

Candidatul USR la șefia CJ l-a provocat apoi pe contracandidatul PNL la ”dezbateri publice. Eu am curaj să vin oriunde  să vorbim pe orice temă. Poate vrea să discutăm despre corupția din Primăria Iași. Sau poate despre averea uluitoare a asociatului său Mihai Chirica. Ori despre afacerile imobiliare ale familiei Alexe care arată o înavuțire rapidă specifică unui PSD-ist”



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...