Cine mergea lunar la Penitenciarul Vaslui în vizită la Relu Fenechiu ca să ceară sfaturi? Costel Alexe

Cine mergea lunar la Penitenciarul Vaslui în vizită la Relu Fenechiu ca să ceară sfaturi? Costel Alexe

Spre marea bucurie a candidatului PSD la șefia județului, contracandidații de la USR și PNL Iași și-au înfipt reciproc mîinile în beregata celuilalt. Startul a fost de ”genialii” de la PNL care au plătit apariția unei scrisori a „membrilor simpli ai PNL”, scrisoare publicată de Ziarul de Iași. În pretinsa scrisoare a „membrilor simpli ai PNL”, Marius Bodea (fost până în martie 2020 șef al PNL pe municipiu dar acum candidat din partea USR la șefia județului) era acuzat că ”este creația lui Relu Fenechiu”, scrie Top Iași.

Enervat, Bodea a răspuns și mai dur: ”NU există membri simpli și altfel de membri ai PNL: E clar că această scrisoare e creația lui Costel Alexe așa că îl întreb public: Cine mergea lunar la Penitenciarul Vaslui în vizită la Relu Fenechiu ca să ceară sfaturi? Costel Alexe. Ai curaj Costel să cerem Penitenciarului să publice desfășurătorul vizitelor? Să vadă lumea că eu nu am fost niciodată acolo dar tu mergeai lunar? Ai curaj, Costel Alexe?”.   

”Cine face afaceri cu Fenechiu?

Costel Alexe”Bodea nu s-a oprit aici și a lansat și alte ”nucleare”: ”Cine face afaceri cu Relu Fenechiu? Costel Alexe, scrie toată presa. Pentru cine a mers Fenechiu să discute cu zeci de primari din județ și să ceară sprijin? Pentru Costel Alexe”.          

Candidatul USR la șefia CJ l-a provocat apoi pe contracandidatul PNL la ”dezbateri publice. Eu am curaj să vin oriunde  să vorbim pe orice temă. Poate vrea să discutăm despre corupția din Primăria Iași. Sau poate despre averea uluitoare a asociatului său Mihai Chirica. Ori despre afacerile imobiliare ale familiei Alexe care arată o înavuțire rapidă specifică unui PSD-ist”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Nicio surpriză! Mihaela Rădulescu „rupea paturile” încă de tinerică!