Ciolacu: Am creat în acest moment o majoritate suficientă să putem veni în Parlament cu un program economic coerent

Ciolacu: Am creat în acest moment o majoritate suficientă să putem veni în Parlament cu un program economic coerent

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că PSD a creat o ''majoritate suficientă'' în Parlament pentru a veni cu un ''program economic coerent'', menţionând că guvernul liberal nu a venit cu "nimic concret" în aşteptarea românilor.

"Am creat în acest moment o majoritate suficientă să putem veni în Parlament cu un program economic coerent, deoarece noi considerăm că, în acest moment, Guvernul nu a venit cu nimic concret, cu nimic etapizat, cu nimic care să vină în aşteptarea românilor. (...) Am început să lucrăm mai mulţi preşedinţi de partide, reprezentanţi parlamentari. În Parlament votul a fost clar, majoritatea am votat într-un fel, singurul partid care a avut alt punct de vedere a fost PNL. Normal, consider că s-a conturat o majoritate suficientă să trecem prin Parlament anumite legi economice şi un plan economic care îi vizează pe români", a afirmat Ciolacu.

El a spus că PSD a aşteptat să vadă "un pic de coerenţă" din partea Guvernului, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

"Avem o majoritate confortabilă în momentul acesta în Parlament şi nu mai suntem dispuşi să aşteptăm guvernul, care nu vine cu niciun plan economic etapizat", a mai menţionat Ciolacu.

Liderul PSD a precizat că va face un plan economic coerent, între măsurile preconizate fiind şi impozitarea pensiilor speciale.

Ciolacu a mai afirmat că toţi parlamentarii social-democraţi îşi donează jumătate din venituri în acest moment în scopuri caritabile. "Liderii de grup pot justifica fiecare leu şi unde s-a dus", a adăugat Marcel Ciolacu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”