Ciolacu: Am reafirmat în CExN că nu o să votez niciodată o moţiune de cenzură împotriva propriului partid

Ciolacu: Am reafirmat în CExN că nu o să votez niciodată o moţiune de cenzură împotriva propriului partid

Deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău, a reafirmat în Comitetul Executiv Naţional al PSD că nu va vota niciodată o moţiune de cenzură împotriva propriului partid.

"O dispută între doi colegi în interiorul partidului, în interiorul grupului, nu mai ţin minte ce mi s-a reproşat", a declarat Marcel Ciolacu, întrebat de presa prezentă la Parlament dacă în cadrul CExN al PSD a existat o "dispută" între el şi liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan.

Fiind întrebat dacă i s-a reproşat că "este cu preşedintele Iohannis şi nu joacă cu partidul", liderul PSD Buzău a replicat: "Nu, vă pot spune că nu mi s-a reproşat acest lucru".

"Nu am vorbit despre preşedintele Iohannis, de ce tot insistaţi când nu am avut această... Cred că vi s-a spus greşit, cred că domnul Oprişan are un pic de invidie pe judeţul Buzău că a avut un scor electoral mult mai mare decât al dânsului şi i-am promis că în continuare va avea acelaşi scor, mult mai mare decât al dânsului", a spus Ciolacu.

Referitor la "posibilitatea de a vota cu Opoziţia", liderul PSD Buzău a susţinut: "Nu e prima oară când spun, am spus şi astăzi că, sub nicio formă, eu nu o să votez niciodată o moţiune de cenzură împotriva propriului partid". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …