Ciolacu despre Drăghici: A fost primul plecat din PSD după ce am devenit eu preşedinte interimar

Ciolacu despre Drăghici: A fost primul plecat din PSD după ce am devenit eu preşedinte interimar

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că fostul trezorier Mircea Drăghici, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, a fost primul plecat din partid, după ce a venit noua conducere interimară a formaţiunii.

"În primul rând nu am comentat şi nu o să comentez vreo decizie a instanţei. În al doilea rând, fostul meu coleg a plecat cred că primul din partid după ce am devenit eu preşedinte interimar al partidului", a precizat Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că decizia ca PSD sau "cineva" să se constituie ca parte civilă într-un proces aparţine avocaţilor, juriştilor, nu preşedintelui partidului.

"A fost o decizie continuată (ca PSD să nu fie parte în dosarul Drăghici - n.r.). Era o decizie luată de fosta conducere, aşa au preluat avocaţii şi aşa s-a decis", a precizat Ciolacu.

Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici a fost condamnat joi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la cinci ani închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de delapidare, după ce a folosit subvenţiile primite de PSD de la AEP pentru a-şi cumpăra un imobil. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...