Cioloş: Acest guvern trebuie să plece, iar apoi să ne gândim la organizarea alegerilor anticipate

Cioloş: Acest guvern trebuie să plece, iar apoi să ne gândim la organizarea alegerilor anticipate

Fostul premier Dacian Cioloş spune că ''acest guvern trebuie să plece'', precizând că România nu poate fi condusă de o majoritate politică ''ce stă la pândă pentru a-şi trece legile în propriul interes'' în loc să guverneze pentru interesul general al românilor.

"România nu poate fi condusă de o majoritate politică ce stă la pândă pentru a-şi trece legile în propriul interes în loc să guverneze pentru interesul general al românilor. Acest guvern trebuie să plece, iar apoi trebuie să ne gândim la organizarea alegerilor anticipate", a scris Cioloş, luni, pe Facebook.

Totodată, fostul premier a precizat că mobilizarea publică nu este "în zadar", iar puterea actuală "continuă să se teamă de reacţia străzii".

"După condamnarea lui Liviu Dragnea, majoritatea PSD - ALDE ameninţa furios şi cu disperare că va modifica repede codurile penale prin ordonanţă de urgenţă. Între timp, dorinţa lor de a merge 'până la capăt' s-a ciocnit de reacţia fermă a cetăţenilor. După ce presiunea publică a crescut, pare că li s-au cam înmuiat picioarele şi sunt pe cale să renunţe la ideea unei OUG, dar şi la cea a asumării răspunderii Guvernului în Parlament pentru aceste modificări. Asta arată că mobilizarea publică nu e în zadar şi că puterea actuală continuă să se teamă de reacţia străzii, a cetăţenilor care nu sunt de acord cu furtul şi legile trecute pe repede-înainte cu consecinţe grave", a mai scris Cioloş. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

3 De citit!

4 Așa o fi?

5 Blinken a dat Moscovei un document scris care l-a înfuriat pe Lavrov