Cioloș: Eu am simțit mai puțin o apropiere de ceea ce își propune PSD să facă referitor la nevoia de schimbare

Premierul Dacian Cioloș a reafirmat marți seară că nu se vede premier al unei coaliții PNL-PSD și a precizat că se simte mai puțin apropiat de PSD decât de liberali, cu care a avut ocazia să mai lucreze în trecut.

"Din punctul meu de vedere, chiar acel set de principii și de valori care a stat la baza acelei platforme pe care am propus-o, nu este doar pentru a afirma anumite principii, ci pentru a arăta că eu cel puțin aș dori să îmi conduc acțiunile, deciziile pornind de la acele principii puse în practică. Ei, eu am spus că, sigur că există oameni cu care se poate lucra și în PSD la fel ca și în orice partid, dar eu am spus că vizavi de ceea ce eu mi-am propus, vizavi de nevoia de schimbare în România, de nevoia de asumare a unor reforme, eu am simțit mai puțin o apropiere de ceea ce își propune PSD să facă, față de ceea ce am văzut, cel puțin declarativ, de la celelalte partide. Cu PNL am mai avut ocazia să mai lucrez, am fost și ministru într-un guvern al PNL...", a afimat Cioloș, într-un interviu la Antena 3.

Întrebat dacă totuși ar putea conduce un guvern PNL-PSD în condițiile în care a existat precedentul USL, Cioloș a reafirmat că el nu se vede premierul unui astfel de guvern.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 RAPORT OFICIAL / România, pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în UE: cea mai mare rată de pozitivar…

2 Rusia amenință direct România: „Tentativele provocatoare nu vor rămâne fără răspuns. Să se gândească serios la…

3 Scandal sexual cu reținere! Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni …

4 DOCUMENT / Informațiile care dinamitează Poliția Capitalei! Berechet cerea detalii dintr-un dosar de omor peste …

5 Planul din Kiseleff pentru moțiunea de cenzură: care sunt mizele pentru PSD și cum arată calcule pe voturi / Cel…