Cioloș: Eu am simțit mai puțin o apropiere de ceea ce își propune PSD să facă referitor la nevoia de schimbare

Cioloș: Eu am simțit mai puțin o apropiere de ceea ce își propune PSD să facă referitor la nevoia de schimbare

Premierul Dacian Cioloș a reafirmat marți seară că nu se vede premier al unei coaliții PNL-PSD și a precizat că se simte mai puțin apropiat de PSD decât de liberali, cu care a avut ocazia să mai lucreze în trecut.

"Din punctul meu de vedere, chiar acel set de principii și de valori care a stat la baza acelei platforme pe care am propus-o, nu este doar pentru a afirma anumite principii, ci pentru a arăta că eu cel puțin aș dori să îmi conduc acțiunile, deciziile pornind de la acele principii puse în practică. Ei, eu am spus că, sigur că există oameni cu care se poate lucra și în PSD la fel ca și în orice partid, dar eu am spus că vizavi de ceea ce eu mi-am propus, vizavi de nevoia de schimbare în România, de nevoia de asumare a unor reforme, eu am simțit mai puțin o apropiere de ceea ce își propune PSD să facă, față de ceea ce am văzut, cel puțin declarativ, de la celelalte partide. Cu PNL am mai avut ocazia să mai lucrez, am fost și ministru într-un guvern al PNL...", a afimat Cioloș, într-un interviu la Antena 3.

Întrebat dacă totuși ar putea conduce un guvern PNL-PSD în condițiile în care a existat precedentul USL, Cioloș a reafirmat că el nu se vede premierul unui astfel de guvern.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

2 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

3 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după condamnarea definitiv…