Cioloș joacă în LIGA MARE? Uite cu cine s-a întâlnit la New York!

Cioloș joacă în LIGA MARE? Uite cu cine s-a întâlnit la New York!

„În cazul în care premierul țării tale de origine spune că vrea să te cunoască, te duci. Wow. Pur și simplu wow. Sunt atât de impresionată și inspirată. Întâlnirea cu el m-a făcut să mă simt foarte mândră și plină de speranță!”, a scris Andrada Morar pe Instagram după întâlnirea cu Dacian Cioloș, pe 21 septembrie, la New York. Și acum vine surpriza! Dar și un fel de răspuns pentru cei care se chinuie să deslușească mișcările cvasi electorale ale premierului din ultima vreme. Încă un motiv de fior rece pe șira spinării pentru gașca penală Dragnea-Ponta-Băsescu-Ghiță-Tăriceanu!

Cine este Andrada Morar?

Premierul Dacian Cioloș s-a întâlnit în 21 septembrie la New York cu Andrada Morar, șefa echipei de strategie digitală a Ketchum HQ din New York, parte a rețelei Ketchum Worldwide, aparținând grupului mondial Omnicom, companie care a lucrat pentru Vladimir Putin și Gazprom!

Informația privind întâlnirea între cei doi a fost dezvăluită pe Instagram de șefa de la Ketchum specificând că ar fi avut loc la cererea premierului român.

PR-ul lui Vladimir Putin a fost facut de Ketchum, o firma subsidiara Omnicom Group. Paralel cu PR-ul pentru Putin, firma Ketchum s-a ocupat si de PR-ul international al firmei Gazprom, lucru dezvăluit de Propublica.org.

Mai mult, Andrada Morar este originară din Zalău de unde provine și premierul Dacian Cioloș.

Din aprilie 2014, Andrada Morar conduce echipa de strategie digitală a companiei de comunicare Ketchum HQ din New York, parte a rețelei Ketchum Worldwide, aparținând grupului mondial Omnicom.




Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Uragan DNA la 22 de instituții publice și 12 firme apropiate de Darius Vâlcov privind contractele d…

2 Căcații care umilesc România / Generalul Irina Alexe, de la USRPLUS, avansată în grad ilegal de miniștrii Săniuț…

3 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

4 Cine minte? / Blandiana, acuzaţii grave la adresa lui Dinescu. Ce ar fi spus acesta despre tinerii morţi la Revo…

5 Așa o fi?