Cioloș joacă în LIGA MARE? Uite cu cine s-a întâlnit la New York!

Cioloș joacă în LIGA MARE? Uite cu cine s-a întâlnit la New York!

„În cazul în care premierul țării tale de origine spune că vrea să te cunoască, te duci. Wow. Pur și simplu wow. Sunt atât de impresionată și inspirată. Întâlnirea cu el m-a făcut să mă simt foarte mândră și plină de speranță!”, a scris Andrada Morar pe Instagram după întâlnirea cu Dacian Cioloș, pe 21 septembrie, la New York. Și acum vine surpriza! Dar și un fel de răspuns pentru cei care se chinuie să deslușească mișcările cvasi electorale ale premierului din ultima vreme. Încă un motiv de fior rece pe șira spinării pentru gașca penală Dragnea-Ponta-Băsescu-Ghiță-Tăriceanu!

Cine este Andrada Morar?

Premierul Dacian Cioloș s-a întâlnit în 21 septembrie la New York cu Andrada Morar, șefa echipei de strategie digitală a Ketchum HQ din New York, parte a rețelei Ketchum Worldwide, aparținând grupului mondial Omnicom, companie care a lucrat pentru Vladimir Putin și Gazprom!

Informația privind întâlnirea între cei doi a fost dezvăluită pe Instagram de șefa de la Ketchum specificând că ar fi avut loc la cererea premierului român.

PR-ul lui Vladimir Putin a fost facut de Ketchum, o firma subsidiara Omnicom Group. Paralel cu PR-ul pentru Putin, firma Ketchum s-a ocupat si de PR-ul international al firmei Gazprom, lucru dezvăluit de Propublica.org.

Mai mult, Andrada Morar este originară din Zalău de unde provine și premierul Dacian Cioloș.

Din aprilie 2014, Andrada Morar conduce echipa de strategie digitală a companiei de comunicare Ketchum HQ din New York, parte a rețelei Ketchum Worldwide, aparținând grupului mondial Omnicom.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

2 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Așa arată sfidarea României...

5 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!