Cioloş şi Barna, într-un mesaj comun: Nicio încercare de dezbinare nu ne va descuraja

Cioloş şi Barna, într-un mesaj comun: Nicio încercare de dezbinare nu ne va descuraja

Liderii USR şi PLUS, Dan Barna şi Dacian Cioloş, au postat, duminică, un mesaj comun în care afirmă că nu îi descurajează nicio încercare de dezbinare şi că formaţiunile lor vor merge împreună şi la alegerile prezidenţiale, şi la locale şi parlamentare.

Cei doi precizează fiecare că sunt plecaţi fiecare în minivacanţa de Rusalii împreună cu soţiile, însă au decis să transmită acest mesaj comun în urma articolelor apărute în presă în ultimele zile referitoare la tensiunile care ar exista între USR şi PLUS.

Preşedinţii USR şi PLUS recunosc în mesaj că în aceste zile au loc negocieri referitoare la viitorul alianţei celor două formaţiuni şi că acest discuţii sunt pe alocuri "mai aprige".

"Da, discutăm zilele acestea despre viitorul Alianţei. Alianţa noastră e, de fapt, alianţa celor care i-au oferit deja încrederea. Da, pe alocuri discuţiile sunt mai aprige, pentru că fiecare dintre noi vine la masă cu idei şi cu soluţii care să valorifice cât mai bine zestrea propriului partid. Dar vrem să spunem un lucru foarte clar: USR şi PLUS vor merge mai departe împreună. Şi la prezidenţiale, şi la locale, şi la parlamentare. Suntem hotărâţi să găsim cea mai bună formulă pentru asta şi nu ne vom ridica de la masa negocierilor până când nu ajungem la o înţelegere care să ne facă mai eficienţi decât am fi separat, pentru că România trebuie guvernată bine după alegeri. Nicio încercare de dezbinare nu ne va descuraja. Nu o să cădem în capcana în care au căzut alţii în trecut", este mesajul postat de liderii USR şi PLUS pe paginilor lor de facebook.

Presa a relatat în ultimele zile că între cei doi lideri au apărut tensiuni referitoare la desemnarea candidatului comun al alianţei pentru alegerile prezidenţiale, fiecare dintre aceştia vizând obţinerea acestei candidaturi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa