CIRC la Antena 3!!! Gâdea a descoperit „agenții secreți” de la prezidențialele din 2009: Cioabă și prostituatele din Italia și Spania!!!

CIRC la Antena 3!!! Gâdea a descoperit „agenții secreți” de la prezidențialele din 2009: Cioabă și prostituatele din Italia și Spania!!!

Circ total la Antena 3, unde lucrurile par să scape total de sub control! E de mirare că oamenii normali la cap părăsesc postul? Luni seara, Gâdea a bătut toate recordurile de penibil, jigodism și decădere umană. Anunțând că a descoperit „agenții secreți” de la prezidențialele din 2009: Cioabă și prostituatele din Italia și Spania!!!

Sinteza Zilei: Rețelele de prostituate, folosite la alegeri

Mihai Gâdea a vorbit în emisiunea Sinteza Zilei despre rețelele de interlopi din străinătate, care au fost folosite la alegeri.

Banii obținuți din traficul de persoane au fost utilizați la campanii electorale. În presa de atunci apăreau informații că membrii care se ocupau de campania lui Traian Băsescu peste hotare, s-au dus chiar și în zona prostituatelor. Nu se știe câte fete au votat, dar informația nouă este că rețele de prostituție din Italia, Spania au fost folosite pentru fraudarea alegerilor.

În Italia, 70% din prostituatele din Roma sunt românce, 50% în Milano, în Rimini 90%. Piața prostituției din Italia este de un miliard de euro anual. Din acești bani se finanțează campanii electorale.

Sinteza Zilei: Fiul Regelui Cioabă, dezvăluire incendiară despre noaptea alegerilor din 2009

Fiul Regelui Cioabă a făcut o dezvăluire incredibilă în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3. acesta a povestit că tatăl său l-a sunat pe Adrian Videanu, dar și pe Vasile Blaga, chiar în noaptea alegerilor, iar aceștia i-au dat asigurări că totul va fi bine.

„În 2009, noi am susținut PDL și implicit candidatura lui Băsescu. Campania a fost pe față, noi familia Cioabă am luat parte la acele campanii electorale, chiar la mitingul de la Sibiu. Tatăl meu era pe scenă și după ce și-a prezentat echipa, l-a luat pe tata de mână și l-a dus pe scenă și a spus: Și regele Cioabă este cu noi. Am îndemnat romii să voteze cu Băsescu, a fost o promisiune politică a acestuia. Ce ne-a determinat pe noi, el a venit la serbarea noastră de la Horezu și singurul președinte care a venit la un astfel de eveniment, a stat cu masa la noi. Dar a fost un lucru foarte mare. (...) Problema PDL a fost alta: ne-a pus să promitem multe la oameni, după care și-au închis telefoanele. Am pierdut foarte mult la imagine. De exemplu, am mers în anumite sate din Sibiu, unde nu existau utilități, oamenii înotau în noroi, în momentul acela când le-am spus că președintele ne-a trimis la voi și vă promit că va fi bine”, a declarat fiul Regelui Cioabă.

„În 2009, după ce s-a terminat manifestația, Băsescu s-a retras la restaurant, la care și noi am fost invitați. Președintele Băsescu a stat cu noi la masă, iar noi i-a spus că romii nu sunt reprezentați la Prefectură. În acel moment, președintele l-a chemat pe Trihenea și a spus că ți-l prezit pe noul tău coleg de la Prefectură. Când m-am dus, mi-a spus hai să treacă alegerile, domnul Trihenea mi-a spus că îi pare rău, dar situația rămâne la fel. (...)”, a mai spus acesta.

„Tata l-a sunat pe Blaga sau pe Videanu și i-a spus să stea liniștit că nu e chiar așa, mai număram. Dimineață ne-am trezit cu președintele pe care ni l-am dorit”.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...