Circulație feroviară închisă între Brașov și Predeal din cauza unui copac căzut pe linia de contact

Circulație feroviară închisă între Brașov și Predeal din cauza unui copac căzut pe linia de contact

Circulația feroviară este întreruptă între Brașov și Predeal, luni dimineață, începând cu ora 07,30, din cauza unui copac care a fost doborât de vântul puternic pe linia de contact, a declarat pentru AGERPRES directorul regionalei CFR Brașov, Ioan Pintean.

Potrivit sursei citate, un tren în fața căruia a căzut copacul staționează între Timișul de Sus și Timișul de Jos, un tren la Predeal, unul în stația CFR Dârste și unul la Brașov, fiind vorba de trenuri regio și interregio.

Doar un fir al celor două sensuri de mers este afectat, însă până la ridicarea copacului s-au închis ambele linii de circulație, a spus directorul Regionalei CFR Brașov.

El a adăugat că drezina care va lucra la repararea firului se află în stația Timișul de Sus și se așteaptă și alte echipe de intervenție care să lucreze pentru repararea urgentă și redeschiderea traficului feroviar.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”