Citiți asta!

Citiți asta!

Cu toata responsabilitatea va spun ca tara asta e in putrefactie. Este atat de putred totul, in toate institutiile statului este atata mizerie morala si umana la cel mai inalt nivel incat ma mir ca inca suntem o tara.

Dar nu e tot....s-a trecut la un alt nivel.

Atunci cand un procuror, judecator este presat amenintat si intimidat poate aparea o timorare la cei slabi de inger. Dar aici nu este vorba de timorare. Institutii ale statului sunt in mana infractorilor si actioneaza in interesul acestora. Judecatori, inalti functionari de stat in pozitii cheie in stat sunt instrumente in mana lui Dragnea si Tariceanu si actioneaza premeditat subversiv la demolarea justitiei. CCR, Inspectia judiciara, CNA, Jandarmeria, Parlamentul sunt controlate de grupul mafiot care a pus mana pe Romania. Ce se intampla acum este inimaginabil si va spun sincer ca nici eu pesimistul de serviciu nu am crezut vreodata ca putem ajunge atat de departe.

Intrebare scurta. Care institutie a statului este abilitata si specializata in obtinerea de informatii? 
Raspuns: SRI. Si daca SRI este institutia statului specializata in culegerea de informatii nu este normal ca ea sa poata da probele si informatiile catre alte institutii gen procuratura, guvern ???

Pai si ca sa dea acele informatii si probe nu este normal sa lucreze dupa niste reguli, protocoale si proceduri?

Despre ce vorbim bai CCR-ule? Cum va permiteti bai CCR-ule sa hotarati voi ca probele si informatiile furnizate de SRI nu sunt legale? Adica voi contestati proba pe motiv ca nu e buna procedura? Voi stiti bai politrucilor tradatori ca nu sunteti instanta de judecata si ca tocmai ati incalcat decizia unei instante?

Decizia absolut abuziva si ilegala de ieri a CCR a deschis portita pentru anularea tuturor marilor dosare de coruptie dar si pentru rejudecarea a mii de dosare de crime violuri etc. Au dat amnistia practic.

Cu fiecare zi care trece ne indepartam de posibilitatea unor alegeri libere. Si daca din greseala grupul infractional PSD-ALDE pierde alegerile se va trezi vreun CCR sa constate o ilegalitate inventata si sa le anuleze pe modelul de la Chisinau.

Anii urmatori vor fi ani grei. Pregatiti-va de lupta sau carati-va din tara. Democratia si libertatea nu se apara pe facebook, scrie  Reportaje-Live . Și ce dreptate are...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...