Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Citiți asta. Așa e la ei. La noi e cu „Oamenii mor oricum. Și cu, și fără sistem.”

Mihai N. Tudorică: In Norvegia primești un număr, după ce te înregistrezi ca emigrant sau după ce te naști, depinde cum ai ajuns acolo. Fødselsnummer se numește. Identity number. In sistemul norvegian, acestui număr i se atașează toată informația legata de persoana ta: data naștere, locul nașterii, familie, adresa, informație medicala, financiara, profesionala.

Fiecare instituție în functie de natura ei are acces la o anumita parte. De ex: o instituție financiar bancara are dreptul sa ți verifice credit history, starea financiara, și sa ți facă simulări de credite pe baza acestor info, și chiar sa obții credite pe baza simulărilor.

Medicii au dreptul sa vadă și sa adauge tot ce tine de starea ta medicala. Și merge brici. Mergi la medic zici fødselsnummer, te consulta, adaugă rețetă prescrisa și pleci. Te duci la farmacie, orice farmacie și pe baza aceluiași fødselsnummer ți se eliberează rețeta.

Dar in Romania e ok. Oamenii mor cu sau fără sistem. Futu-vă-n gura de nenorociți imbecili! Oameni cu capacitati intelectuale egale cu o râmă au ajuns în poziții din care își bat joc de noi. Sa va ia dracu de jeguri ordinare! Sa ajungeți sa trăiți din salariul minim pe economie și sa depindeti de unul și de altul sa va târâiti hoiturile prin viata.
Sa trăiți viata la care ii supuneți pe mare parte dintre români, fără sa aveți posibilitatea sa ieșiți din ea.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 EXCLUSIV / Guvernul cade în două săptămâni! PUCI în PSD! 23 de parlamentari au constituit un grup „menit să salv…

2 Oreste îl face muci pe Năstase după ce pușcăriașul s-a băgat în seamă acuzându-l pe Iohannis de plagiat!

3 DEMISIE la Digi 24! Alice Iacobescu, cea mai acidă jurnalistă a postului, este în preaviz!

4 Mafia PSD! Vă întrebați de ce se moare în spitale? Citiți pe ce sunt cheltuiți banii și-n buzunarele cui ajung…

5 Numai citind astfel de lucruri îți dai seama ce hoți au guvernat țara! Dacă nu intram în UE și NATO, Rusia scr…

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend