Citiți asta. Așa e la ei. La noi e cu „Oamenii mor oricum. Și cu, și fără sistem.”

Mihai N. Tudorică: In Norvegia primești un număr, după ce te înregistrezi ca emigrant sau după ce te naști, depinde cum ai ajuns acolo. Fødselsnummer se numește. Identity number. In sistemul norvegian, acestui număr i se atașează toată informația legata de persoana ta: data naștere, locul nașterii, familie, adresa, informație medicala, financiara, profesionala.

Fiecare instituție în functie de natura ei are acces la o anumita parte. De ex: o instituție financiar bancara are dreptul sa ți verifice credit history, starea financiara, și sa ți facă simulări de credite pe baza acestor info, și chiar sa obții credite pe baza simulărilor.

Medicii au dreptul sa vadă și sa adauge tot ce tine de starea ta medicala. Și merge brici. Mergi la medic zici fødselsnummer, te consulta, adaugă rețetă prescrisa și pleci. Te duci la farmacie, orice farmacie și pe baza aceluiași fødselsnummer ți se eliberează rețeta.

Dar in Romania e ok. Oamenii mor cu sau fără sistem. Futu-vă-n gura de nenorociți imbecili! Oameni cu capacitati intelectuale egale cu o râmă au ajuns în poziții din care își bat joc de noi. Sa va ia dracu de jeguri ordinare! Sa ajungeți sa trăiți din salariul minim pe economie și sa depindeti de unul și de altul sa va târâiti hoiturile prin viata.
Sa trăiți viata la care ii supuneți pe mare parte dintre români, fără sa aveți posibilitatea sa ieșiți din ea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

2 Leacul coronavirusului crește și în România: Una din cele mai cunoscute plante ar putea vindeca COVID-19

3 Leana, cu „scoica” fleașcă după anunțul PMP că strânge semnături pentru candidatura lui Băsescu la Primăria Ca…

4 „Am tăcut destul. Voi spune lucruri care vor deranja” / Rareș Bogdan amenință cu dezvăluiri despre dosarul 10 au…

5 Sentinţă istorică în dosarul retrocedării a 10.000 de hectare din Retezat către două austriece, după 11 ani de…