Citiți și reflectați.

Citiți și reflectați. 

„Cu educatia la pamant, cu peste 50% din forta de munca calificata plecata din tara, cu o populatie imbatranita si manipulabila, Romania va avea soarta satului romanesc. O tara la periferia Europei, jucarie in mana oricui, o tara incapabila sa se gestioneze singura. Grupurile de infractori, coruptia, curentele ideologice extreme insuflate cu "drag" din est, proliferarea religiilor, televiziunile aservite vor macina totul pana cand o cleptocratie profund corupta va pune mana pe tot. Alte milioane de romani vor pleca din tara scarbiti. Din acel moment incepe disolutia Romaniei si spargerea in provincii istorice. Romania va fi ramas o amintire a unui vis frumos si o proba de neputinta a unei populatii de a deveni un popor.

Putem schimba toate acestea daca strangem randurile. Trebuie sa scapam de infractorii acestia. Daca tot aveti un moment de liniste zilele acestea, daca va vedeti cu prietenii si familia discutati subiectele acestea. Suntem intr-un punct de cotitura toti si nimeni nu este deasupra a ce se intampla.

Intrati in politica, implicati-va si pregatiti-va de lupta. Aceasta gasca nu va pleca in liniste de la putere. Urmeaza 2-3 ani nebuni.” SURSA: Reportaje-live.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 SURSE PSD, în pragul revoltei! Se pregătește debarcarea lui Ciolacu și excluderea Gabrielei Firea!

2 VIDEO El este pușcăriașul analfabet folosit de Antena 3 să-l atace pe Nicușor Dan!

3 LIVE Alegeri locale 2020 / Prezență la vot de 41,48% la ora 19. În București - 31.86% / Trei județe trec de 50%

4 Noi date din exit-poll-uri / Marian Oprișan pierde șefia CJ Vrancea în favoarea PNL! Situație critică la Neamț, …

5 LIVE Alegeri Primăria București / Prezența la vot în București, cu 4 puncte mai mare decât în 2016 la ora 19