Citiți și reflectați.

Citiți și reflectați.

Citiți și reflectați. 

„Cu educatia la pamant, cu peste 50% din forta de munca calificata plecata din tara, cu o populatie imbatranita si manipulabila, Romania va avea soarta satului romanesc. O tara la periferia Europei, jucarie in mana oricui, o tara incapabila sa se gestioneze singura. Grupurile de infractori, coruptia, curentele ideologice extreme insuflate cu "drag" din est, proliferarea religiilor, televiziunile aservite vor macina totul pana cand o cleptocratie profund corupta va pune mana pe tot. Alte milioane de romani vor pleca din tara scarbiti. Din acel moment incepe disolutia Romaniei si spargerea in provincii istorice. Romania va fi ramas o amintire a unui vis frumos si o proba de neputinta a unei populatii de a deveni un popor.

Putem schimba toate acestea daca strangem randurile. Trebuie sa scapam de infractorii acestia. Daca tot aveti un moment de liniste zilele acestea, daca va vedeti cu prietenii si familia discutati subiectele acestea. Suntem intr-un punct de cotitura toti si nimeni nu este deasupra a ce se intampla.

Intrati in politica, implicati-va si pregatiti-va de lupta. Aceasta gasca nu va pleca in liniste de la putere. Urmeaza 2-3 ani nebuni.” SURSA:  Reportaje-live .



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren