Citiți și voi ce scrie presa PSD din provincie. Asta a insinuat, PERVERS, și Dragnea la RTV și Antena3

Citiți și voi ce scrie presa PSD din provincie. Asta a insinuat, PERVERS, și Dragnea la RTV și Antena3

Dragnea, declarații la Antena3:

Eu am cerut si astazi ministrului Justitiei sa spuna cati oameni au murit in penitenciarele romane. Sunt zeci, sute, mii?

S-a spus ca este o lege data pentru corupti, sa iasa din inchisoare. Minciuna.

"Ni se pregatesc noi dosare"

In ultimele zile am inceput sa primesc informatii de la oameni din sistem ca se incearca sa mi se fabrice noi dosare.

Sunt persoane mai slabe asupra carora au inceput presiunile pentru a face denunturi. Nu au insa ce sa zica

Am informatii ca si pentru oamenii din guvern au fost pregatiti deja anumiti procurori

Saptamana viitoare am sa fac un demers legitim legat de dosarul referendumului in care am fost condamnat. Am fost condamnat pentru o fata care nu era retinuta in rechizitoriu

Faptul ca Iohannis a participat la un mitig neautorizat arata ca si-a incalcat juramantul, ca incheiat legea. In al doilea rand, arata ca a fost un gest politic si ca a renuntat la rolul lui de moderator. 3. Este intr-o campanie profund gresita de resuscitare a imaginii sale.

Despre Soros: Eu am ceva impotriva lui Soros. Toate actiunile finantate sau facute de el in Romania au facut rau tarii

Seful Comisiei de control al SRI va incepe sa puna intrebari de maine. De ce e nevoie de atatia acoperiti? Cui foloseste?
O sa vedem noi ce e si cu rolul "binoamelor astea"

Ziarul de Argeș.ro/20 ianuarie 2016

„HAI ÎN STRADĂ! SĂ LE ARĂTĂM CRETINILOR CORPORATIŞTI CĂ VOTUL CONTEAZĂ, NU INTRIGILE LUI COLDEA, CODRUŢA ŞI IOHANNIS!

În noiembrie 2015, Klaus Werner Iohannis, Florian Coldea şi alţi nemernici grupaţi în ceea ce noi numim cu scârbă BINOMUL ne-au furat votul. Folosind în mod abject tragedia de la „Colectiv”, au determinat căderea Guvernului LEGITIM Victor Ponta şi accederea la putere a unei adunături de incompetenţi şi trădători ai interesului naţional grupaţi în Guvernul Dacian Cioloș.

Pe 11 decembrie, românii au votat din nou PSD şi ALDE. Un vot masiv. Un vot de necontestat!

Acum, aceleaşi personaje sinistre vor să ne batjocorească din nou. Folosindu-se de securişti, sorosişti şi câteva mii de corporatişti spălaţi pe creier, binomiştii încearcă să-i impună Guvernului Sorin Grindeanu agenda lor ticăloasă. Cretini şi agresivi, aceşti nenorociţi nu respectă votul românilor şi nici principiul de bază al democraţiei: majoritatea decide!

Ajunge! Aşa nu se mai poate! Nu ne putem permite să lăsăm câteva mii de decervelaţi să ne distrugă, din nou, şansa la viaţă normală. Şansa să trăim într-o ţară pe care s-o conducă cei aleşi de noi, nu fututele lor de servicii!

Hai în stradă! Hai să le arătăm noi ce înseamnă mitinguri! Ce înseamnă furia oamenilor normali atunci când cretinii şi nenorociţii se pişă pe votul lor!

Hai în stradă! Ajunge cu pasivitatea! Hai să dăm piept cu corporatiştii şi să le arătăm că Guvernul Grindeanu este al nostru, al celor care muncim, votăm, plătim impozite şi ne comportăm responsabil.

Hai în stradă! Da, să le strigăm în faţă muiştilor ăstora de la servicii că noi vrem graţiere. Pentru că puşcăriile gem de oameni închişi pe nedrept de procurori bolnavi mintal ca jegosul ăla de la Ploieşti şi de judecători ticăloşi ca ăla de la ÎCCJ cu naşul în suflet!

Hai în stradă! Să-i susţinem pe cei care au crescut pensiile, pe cei care au majorat salariile profesorilor şi medicilor, pe cei care au oferit gratuitate pe CFR studenţilor, pe cei care vor să legifereze răspunderea magistraţilor.

Hai în stradă! Doar o dată şi va fi de-ajuns. Să le demonstrăm imbecililor ăstora că, dacă te joci cu focul, te arzi! Să-i arătăm infractorului ăla cu 6 case că Parlamentul este organul suprem în orice democraţie, nu DNA şi SRI!

D.M.D.                                                                                                                

P.S. Am găsit şi un slogan frumos, demn să însoţească fotografiile „de după”: A ieşit poporul şi v-a dat omorul!”

Ziarul de Argeș/24 ianuarie 2016

„SUNTEM ÎN RĂZBOI CU NIŞTE DEMENŢI MANIPULAŢI DE NIŞTE SECURIŞTI! SĂ MERGEM LA COTROCENI ESTE ULTIMA SOLUŢIE!

Suntem în război! Noi, oamenii normali, cu ei, protestatarii lui Klaus Iohannis, fanii SRI şi ai DNA, scursurile din USR şi PNL.

Dobitocii ăştia nu respectă votul popular, nu respectă democraţia, nu respectă separaţia puterilor în stat. Pentru a doua oară, grupuri de securişti mobilizează activiştii din ONG-urile sorosiste, scot în stradă câteva mii de corporatişti isterici, plus propagandişti de la Digi, Realitatea, Ziare.com şi alte tribune securistoide. Se încearcă din nou dărâmarea puterii legitime şi înlocuirea ei cu oameni ai Binomului.

PSD are obligaţia să iasă în stradă. Altfel, de fiecare dată va fi supus presiunilor din stradă. Trebuie mers la Cotroceni, cu sute de mii de oameni. Trebuie suspendat cretinul ăla cu probleme de exprimare şi cu mintea leneşă. Trebuie să priceapă şi hipsterii din corporaţii că noi suntem de zeci de ori mai mulţi ca ei şi că, potrivit regulilor democratice, majoritatea decide.

Ca multe-multe zeci de mii de argeşeni, sunt pregătit să merg la Cotroceni. Aştept să fie stabilite ziua şi ora! Până atunci, iată câteva printuri care demonstrează că orice dialog cu imbecilii corporatişti care urlă în stradă contra Guvernului ales de noi acum o lună este zadarnic!

D.M.D.

P.S. Printre cretinii care mă înjură se numără şi caricatura de la Ikeea care l-a ameninţat cu bătaia şi pe Victor Ciutacu. Sper, cu toată dragostea, să întâlnesc, atunci când vom merge la Bucureşti, cât mai mulţi dintre aceşti ninja corporatişti. E păcat să nu le ofer ocazia pe care şi-o doresc atât…”

Liviu Dragnea: M-am întors din SUA şi l-am găsit pe Iohannis în fruntea unei noi mineriade. E un început de lovitură de stat, nu-i voi mai permite să răstoarne ordinea constituţională

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că la întoarcerea din SUA l-a găsit pe preşedintele Klaus Iohannis ''în fruntea unei noi mineriade, o manifestaţie neautorizată, împotriva guvernului României, împotriva ordinii constituţionale şi împotriva votului popular din 11 decembrie''.

''M-am întors de la instalarea preşedintelui Americii şi l-am găsit pe preşedintele României în fruntea unei noi mineriade, o manifestaţie neautorizată, împotriva guvernului României, împotriva ordinii constituţionale şi împotriva votului popular din 11 decembrie, sabotând legalitatea care stă la baza statului de drept. Preşedintele ţării s-a situat azi în afara legii, vizând avantaje politice personale şi cerând aberaţii constituţionale: retragerea unor ordonanţe, mai ales a unora care nu au fost date'', a scris Dragnea pe Facebook duminică seara.

În opinia sa, mitingul de duminică seara este un început de lovitură de stat.

''De fapt, preşedintele Iohannis vrea, aşa cum a vrut şi fostul preşedinte Băsescu, să pună în cătuşe puterea legitimată prin votul democratic. Vrea ca în continuare România să fie condusă de instituţii fără legitimitate democratică, prin teroare, iar românii să rămână prizonierii unor puteri nealese. Am spus în campanie că vreau ca românii să trăiască liberi în ţara lor, fără teama că sunt ascultaţi, urmăriţi, hăituiţi, şantajaţi şi nedreptăţiţi. Nu-mi iau cuvintele înapoi. Susţin acţiunile împotriva corupţiei, dar împotriva adevăratei corupţii. Astă seară am solicitat Ministrului de Interne să retragă jandarmii din faţa sediului PSD, fiindcă eu consider că PSD n-are motive să fie apărat. PSD e apărat de ideile lui politice, de programul de guvernare şi de suportul popular'', susţine social-democratul.






Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...