Ciudații zilei...

Ciudații zilei...

Kanye West și Bianca Censori inventează zi de zi ținute ciudate cu care să iasă în evidență. Deja ne-am obișnuit cu stilul lor excentric, însă nu putem spune că ultima ținută a Biancăi nu ne-a luat un pic prin surprindere.

Se spune că cel care îi dictează cum să se îmbrace este Kanye, ceea ce nu este de mirare. Se știe că, în trecut, și-a influențat și fostele iubite din punct de vedere vestimentar. Însă, în cazul Biancăi Censori, situația pare scapătă de sub control. Cu greu se pot numi “haine” lucrurile pe care aceasta este nevoită să le poarte.

La ultima ieșire în public, Bianca a apărut doar într-o pelerină transparenta, cu, aparent, nimic pe dedesubt. În schimb, Kanye a fost acoperit din cap până-n picioare.

Prietenii Biancai își fac griji pentru ea: “Kanye e un nebun și nu are pic de respect pentru soția să, umilind-o astfel”, a spus un apropiat pentru Daily Mail.

Nu este un secret faptul că artistul se consideră un inovator în materie de fashion și se știe că și-a impus ideile vestimentare în toate relațiile pe care le-a avut până acum.

Modelul Amber Rose, care a avut o relație cu Kanye între 2008 și 2010, a povestit într-un podcast că rapperul este un adevărat “bully” și că timp de 10 ani după despărțire s-a luat în continuu de ea, jignind-o public și umilind-o.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum arată sondajul pe baza căruia PSD şi PNL spun că discută comasarea alegerilor şi candidaturi pe liste comune

2 VIDEO Primul atac cu roi de drone al ucrainenilor a dat „daună totală” rușilor

3 Hărțile arată că asistăm la a doua invazie a Ucrainei! / Rusia a masat peste 260.000 de militari pentru a sparge frontul

4 Un articol care chiar merită citit...

5 Pieleanu îi crede cretini pe români și anunță că partidul Dianei Șoșoacă are 8%!!!