Clotilde Armand (USR): În politică vezi foarte mulți oameni care nu sunt așa de ușor de iubit

Clotilde Armand (USR): În politică vezi foarte mulți oameni care nu sunt așa de ușor de iubit

Vicepreședintele Uniunii Salvați România (USR) Clotilde Armand spune că va rămâne în partid și că dorește să își continue proiectul politic împreună cu colegii.

"Nu părăsesc USR-ul și nici România", a precizat sâmbătă, pentru AGERPRES, Clotilde Armand.

Vicepreședintele USR crede că politica este o "provocare", pentru că în acest domeniu "loviturile sunt puternice" și "vezi foarte mulți oameni care nu sunt așa de ușor de iubit".

"Useriștii, în general, adică eu și cu colegii mei și alții de dinainte de noi, au pornit pe calea politică cu iubire de oameni și e foarte important să rămânem cu această iubire, pentru că primești așa de multe lovituri că îți vine... Și vezi foarte mulți oameni care nu sunt așa ușor de iubit. (...) Aici e o provocare, să rămâi în politică cu același altruism, (...) pentru că loviturile pe care le primești chiar sunt puternice. (...) Sunt conștientă că este o lume fără milă. (...) E drum extrem de dificil, unde vezi partea urâtă a lucrurilor, și atunci trebuie neapărat să îți amintești de ce ai intrat și care era proiectul tău", a spus vicepreședintele USR.

Clotilde Armand și-a lansat sâmbătă, la Sibiu, cartea "Am ales România".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 De citit...