Clotilde Armand (USR): În politică vezi foarte mulți oameni care nu sunt așa de ușor de iubit

Clotilde Armand (USR): În politică vezi foarte mulți oameni care nu sunt așa de ușor de iubit

Vicepreședintele Uniunii Salvați România (USR) Clotilde Armand spune că va rămâne în partid și că dorește să își continue proiectul politic împreună cu colegii.

"Nu părăsesc USR-ul și nici România", a precizat sâmbătă, pentru AGERPRES, Clotilde Armand.

Vicepreședintele USR crede că politica este o "provocare", pentru că în acest domeniu "loviturile sunt puternice" și "vezi foarte mulți oameni care nu sunt așa de ușor de iubit".

"Useriștii, în general, adică eu și cu colegii mei și alții de dinainte de noi, au pornit pe calea politică cu iubire de oameni și e foarte important să rămânem cu această iubire, pentru că primești așa de multe lovituri că îți vine... Și vezi foarte mulți oameni care nu sunt așa ușor de iubit. (...) Aici e o provocare, să rămâi în politică cu același altruism, (...) pentru că loviturile pe care le primești chiar sunt puternice. (...) Sunt conștientă că este o lume fără milă. (...) E drum extrem de dificil, unde vezi partea urâtă a lucrurilor, și atunci trebuie neapărat să îți amintești de ce ai intrat și care era proiectul tău", a spus vicepreședintele USR.

Clotilde Armand și-a lansat sâmbătă, la Sibiu, cartea "Am ales România".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 Așa arată prostia made in Rusia...

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 VIDEO Stare de șoc în rândul propagandiștilor Rusiei după exploziile de la baza aeriană din Crimeea