Cluj: Şofer cercetat pentru ultraj, după ce a rănit uşor un poliţist şi a adresat ameninţări

Cluj: Şofer cercetat pentru ultraj, după ce a rănit uşor un poliţist şi a adresat ameninţări

Un bărbat de 31 de ani din Cluj-Napoca este cercetat pentru ultraj după ce a lovit uşor cu maşina un agent de poliţie şi a adresat ameninţări, în contextul în care a fost prins la volan sub influenţa alcoolului, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţe Judeţean (IPJ) Cluj.

Potrivit sursei citate, la data de 6 decembrie, în jurul orei 04,45, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au oprit pentru control un autovehicul, pe DN 1C - V.O.C.E., pe raza localităţii Dezmir, iar, în timpul verificării autoturismului din exterior, şoferul a accelerat brusc, părăsind locul în care acesta a fost oprit şi rănind uşor agentul de poliţie.

"După somare, poliţiştii au efectuat trei focuri de armă, unul în plan vertical şi două către pneuri, cu toate acestea, autoturismul continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, iar după aproximativ 200-300 de metri, în zona sensului giratoriu de la intersecţia V.O.C.E. Apahida şi Calea Dezmirului, conducătorul ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, rămânând imobilizat pe marginea drumului", precizează IPJ.

Şoferul şi patru pasageri cu vârste cuprinse între 34 - 26 de ani au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul unităţii de poliţie, în timpul acestor activităţi bărbatul de 31 de ani adresând ameninţări agentului de poliţie.

În urma testării şoferului cu aparatul etilotest a fost depistată o concentraţie de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca fac cercetări pentru ultraj în acest caz. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina