CNAIR: A fost deschisă circulaţia rutieră pe cei 10 kilometri ai lotului Râşnov - Cristian

CNAIR: A fost deschisă circulaţia rutieră pe cei 10 kilometri ai lotului Râşnov - Cristian

Lotul Râşnov - Cristian a fost dat în circulaţie joi seara, începând cu ora 19:00, cu aproximativ 9 luni înainte de termen, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit unui comunicat al CNAIR, lotul, format din 6,3 kilometri de drum în regim de autostradă şi 3,56 kilometri drum de legătură în regim de drum expres (patru benzi de circulaţie), a fost dat în trafic după ce reprezentanţii companiei de drumuri au făcut recepţia la terminarea lucrărilor.

În cadrul acestui obiectiv au fost realizate două pasaje pe autostradă, trei pasaje peste autostradă, un pod pe drumul de legătură şi patru sensuri giratorii (intersecţie cu DN73 - început autostradă), intersecţie cu DJ112B (sfârşit autostradă - început drum de legătură), intersecţie cu DN73, intersecţie cu DN73 (sfârşit drum de legătură).

Proiectul, derulat de CNAIR, are o valoare de 118,02 milioane de lei, fără TVA, iar lucrările au început în luna mai 2019.

Antreprenorul, Asocierea Alpenside - Specialist Consulting, a finalizat lucrările necesare deschiderii circulaţiei pe acest tronson cu aproximativ 9 luni înainte de termen, precizează CNAIR. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...