CNAS: Team Net International - firma care va asigura mentenanța CEAS și PIAS

CNAS: Team Net International - firma care va asigura mentenanța CEAS și PIAS

CNAS a finalizat analiza ofertelor de mentenanță și suport tehnic depuse pentru sistemul informatic al Cardului Național de Asigurări de Sănătate (CEAS) și pentru Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS) și a decis că, pentru ambele contracte, câștigătoare este SC Team Net International SA.

Potrivit unui comunicat al CNAS transmis joi AGERPRES, desemnarea câștigătorului s-a făcut în urma aplicării criteriului de atribuire 'prețul cel mai scăzut', în condițiile în care toate ofertele depuse au fost considerate admisibile, conform cerințelor din caietul de sarcini.

"Pentru mentenanța CEAS, oferta câștigătoare este de 14,8 milioane lei fără TVA (față de o valoare maximă estimată de 18,8 milioane lei fără TVA), iar pentru mentenanța PIAS, oferta câștigătoare este de 7,5 milioane lei fără TVA (față de o valoare maximă estimată de 8,4 milioane lei fără TVA). Cele două contracte vor acoperi o perioadă de trei ani și vor fi semnate după încheierea perioadei de contestare a procedurii (la 11.07.2016), în cazul în care nu vor exista contestații. Contractele vor avea ca obiect furnizarea serviciilor de help-desk, mentenanță și suport tehnic aferente componentei aplicative a sistemului informatic CEAS, respectiv furnizarea serviciilor de administrare, suport tehnic și mentenanță hardware pentru platforma PIAS", susține sursa citată.

CNAS afirmă că pentru mentenanța și suportul tehnic al sistemului CEAS s-au înscris în cursă ofertanții Hewlett-Packard SRL, IT Capital Management SRL și Team Net International SA, iar pentru mentenanța și suportul tehnic al PIAS s-au primit oferte din partea Hewlett-Packard SRL, Master Technology Systems SRL și Team Net International SA.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...