Coadă de dricuri la morga din Craiova. Managerul confirmă că au fost mai multe decese din cauza COVID

Coadă de dricuri la morga din Craiova. Managerul confirmă că au fost mai multe decese din cauza COVID

Săptămâna aceasta, pe rețelele sociale au fost distribuite mai multe imagini tulburătoare cu coada de dricuri formată la morga Spitalului Județean din Craiova.

Imaginile, surprinse de un craiovean, au fost postate inițial pe  Reddit , iar autenticitatea lor a fost confirmată pentru  Gazeta de Sud  de managerul spitalului, Laurențiu Ivanovici. Acesta a mai precizat că fotografiile respective au fost făcute marți, când numărul de decese din spital a fost mare, cele mai multe fiind provocate de de COVID.

„Marți și miercuri au fost multe decese. Fotografia a fost făcută marți”, a spus Laurențiu Ivanovici.

Coada-dricuri-craiova Coadă de dricuri la morga spitalului din Craiova FOTO: FOTO: Reddit/ whoislucian

Managerul spitalului a mai precizat că marți au fost 15 pacienți eliberați de la morga spitalului, dintre care 13 decese erau asociate COVID.

Marți au fost eliberați 13 pacienți Covid decedați, dintre care 5 au decedat luni. Miercuri au decedat alți 6 pacienți COVID”, a mai declarat pentru sursa citată Laurențiu Ivanovici.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...