Cocoșeii SIE, contre în direct!/ Ponta, lui Cioloș: Ai nevoie de aprobarea lui Gregorian Bivolaru ca să te vaccinezi?/ Cioloș: Vezi că încă nu ai lămurit problema cu plagiatul

Cocoșeii SIE, contre în direct!/ Ponta, lui Cioloș: Ai nevoie de aprobarea lui Gregorian Bivolaru ca să te vaccinezi?/ Cioloș: Vezi că încă nu ai lămurit problema cu plagiatul

Fostul premier Victor Ponta l-a atacat pe europarlamentarul Dacian Cioloș, în cadrul unei dezbateri electorale de miercuri seară, la Digi24, în contextul unei discuții despre vaccinare.

Predecesorul lui Cioloș la Palatul Victoria l-a întrebat pe reprezentantul USR PLUS dacă are nevoie să îi ceară aprobarea lui Gregorian Bivolaru (fondatorul MISA) pentru a spune dacă este de acord să se vaccineze sau nu.

Întrebarea a fost adresată în contextul în care reprezentanții partidelor politice prezenți la dezbatere au fost invitați să răspundă dacă se vor vaccina sau nu împotriva COVID-19.

Toți invitații au răspuns ferm că se vor vaccina, cu excepția lui Dacian Cioloș care a spus că va lua o decizie după ce va vedea campania de informare și după ce va avea toate informațiile referitoare la vaccin și efectele acestuia.

La finalul răspunsului, cu puțin timp înainte de pauză, Ponta l-a întrebat pe Cioloș: ”Să îl întrebăm pe Gregorian Bivolaru mai bine. Ai nevoie de aprobarea lui Gregorian Bivolaru ca să te vaccinezi?”.

Răspunsul lui Dacian Cioloș a venit rapid, pe un ton iritat: ”Întreabă-l tu mai bine, că văd că știi mai multe. Vezi că încă nu ai lămurit problema cu plagiatul”.

De-a lungul dezbaterii, între cei doi s-au născut mai multe tensiuni, pornind de la tema plagiatului sau tratarea marilor arși în episodul Colectiv. Spre exemplu, Victor Ponta a spus că nu a fost dovedit plagiator, ci a fost făcut astfel de ”securiștii lui Cioloș”.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro