Cocoșeii SIE, contre în direct!/ Ponta, lui Cioloș: Ai nevoie de aprobarea lui Gregorian Bivolaru ca să te vaccinezi?/ Cioloș: Vezi că încă nu ai lămurit problema cu plagiatul

Cocoșeii SIE, contre în direct!/ Ponta, lui Cioloș: Ai nevoie de aprobarea lui Gregorian Bivolaru ca să te vaccinezi?/ Cioloș: Vezi că încă nu ai lămurit problema cu plagiatul

Fostul premier Victor Ponta l-a atacat pe europarlamentarul Dacian Cioloș, în cadrul unei dezbateri electorale de miercuri seară, la Digi24, în contextul unei discuții despre vaccinare.

Predecesorul lui Cioloș la Palatul Victoria l-a întrebat pe reprezentantul USR PLUS dacă are nevoie să îi ceară aprobarea lui Gregorian Bivolaru (fondatorul MISA) pentru a spune dacă este de acord să se vaccineze sau nu.

Întrebarea a fost adresată în contextul în care reprezentanții partidelor politice prezenți la dezbatere au fost invitați să răspundă dacă se vor vaccina sau nu împotriva COVID-19.

Toți invitații au răspuns ferm că se vor vaccina, cu excepția lui Dacian Cioloș care a spus că va lua o decizie după ce va vedea campania de informare și după ce va avea toate informațiile referitoare la vaccin și efectele acestuia.

La finalul răspunsului, cu puțin timp înainte de pauză, Ponta l-a întrebat pe Cioloș: ”Să îl întrebăm pe Gregorian Bivolaru mai bine. Ai nevoie de aprobarea lui Gregorian Bivolaru ca să te vaccinezi?”.

Răspunsul lui Dacian Cioloș a venit rapid, pe un ton iritat: ”Întreabă-l tu mai bine, că văd că știi mai multe. Vezi că încă nu ai lămurit problema cu plagiatul”.

De-a lungul dezbaterii, între cei doi s-au născut mai multe tensiuni, pornind de la tema plagiatului sau tratarea marilor arși în episodul Colectiv. Spre exemplu, Victor Ponta a spus că nu a fost dovedit plagiator, ci a fost făcut astfel de ”securiștii lui Cioloș”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 O decizie corectă! Drulă, ministrul Transporturilor, nu mai vrea drumuri modernizate care să treacă prin sate,…

4 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…

5 Mușchii președintelui fac furori pe internet! / Câh, Mândruță nu s-a putut abține să nu-i dea o limbă...