Cod ROȘU! Procurorul care l-a reținut pe interpusul Infractorului, MĂCELĂRIT la Antena 3! Stoiceasca, indignată că Dragne a fost „terorizat”!

Cod ROȘU! Procurorul care l-a reținut pe interpusul Infractorului, MĂCELĂRIT la Antena 3! Stoiceasca, indignată că Dragne a fost „terorizat”!

E cod roșu, fraților! Procurorul care a îndrăznit să-l rețină pe interpusul Infractorului este măcelărit la Antena 3! Senzația este că oamenii aveau materialele pregătite! Dovadă că este o comandă pre-plătită stă faptul că joi, în direct, avocata lui Dragnea, Dragne și Bombonica, Maria Vasii, a ținut să-i laude pe procurori pentru atitudinea civilizată de care au dat dovadă la audieri. Vasii a precizat că în cazul clientului său „procurorii n-au făcut uz de metodele mai neortodoxe”.

Antena 3 a declansat un val de atacuri împotriva lui Marian Drăgulescu, procurorul care a indraznit sa il retina pe administratorul fermei de porci detinute de fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea. 

Realizatorii Antena 3, plus invitatii de casa, sustin ca procurorul a comis un abuz cand a decis retinerea lui Ilie Liviu Dragne. Alessandra Stoicescu, foarte nervoasa, l-a acuzat pe procuror ca a tinut sa il „terorizeze” pe omul lui Dragnea.

„De ce l-a mai bagat dupa gratii pentru 24 de ore daca stia ca nu se impune arestarea? A fost prostie? A vrut el sa il inchida pentru 24 de ore. A tinut sa il supuna terorii”, a acuzat Stoicescu.

„Bubele” procurorului terorist prezentate la Antena 3:

„Alessandra Stoicescu a prezentat, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, detalii incredibile despre procurorul care a instrumentat dosarul fermei de porci din Teleorman.

Potrivit evz.ro, procurorul Drăgulescu, care a venit la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sectorului 1, a fost numit procuror în 2013, imediat după stagiatura din 2012. Ca să fie delegat la ÎCCJ trebuia, însă, să aibă minim 8 ani vechime conform art. 44 din legea 303, privind statutul judecătorilor și al procurorilor. 

 Surse judiciare au dezvăluit că procurorii care instrumentează acest dosar sunt Bogdan Beligan şi Marian Drăgulescu, ambii veniţi la Parchetul General de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 

 Marian Drăgulescu a mai fost implicat într-un scandal de proporții în vînzarea Casei Coandă, monument istoric de o valoare inestimabilă. După cercetări, secretarul general al Academiei Române, Ioan Păun Otiman, care era urmărit penal pentru vinderea imobilului, a scăpat de orice acuzație. 

Procurorul Marian Drăgulescu, în momentul respective la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, şi-a însuşit concluzia aberantă la care au ajuns poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor: "Nu se poate reţine latura subiectivă a infracţiunii". Pe înțelesul tuturor, secretarul general al Academiei Române nu şi-ar fi dat seama, în viziunea procurorului, ce face în momentul în care a vândut ilegal palatul savantului Henri Coandă.”, relatează site-ul Antena 3.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mariana Moculescu s-a pozat aproape goală, într-o poziție sexuală! Cică e bonus pentru fani....

2 VIDEO Planeta sexuală Moldova / Agresoarea avea un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii

3  Vlăduța Lupău, știți, aia despre care a întrebat Florin Călinescu ce a întrebat...

4 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?

5 „Nu va mai reveni pe teren”