Conducerea PNL amână ședința BPN referitoare la candidatul pentru Primăria Capitalei

Conducerea PNL amână ședința BPN referitoare la candidatul pentru Primăria Capitalei

Ședința Biroului Politic Național al PNL programată pentru marți la ora 13,00 a fost amânată pentru ora 18,00, potrivit reprezentanților partidului. Ședința BPN va fi precedată, de la ora 17,00, de reuniunea Comisiei de unificare a PNL.

Aceste ședințe care au drept scop desemnarea candidatului PNL la Primăria Capitalei au fost amânate, potrivit unor surse politice, din cauză că o delegație a liberalilor, condusă de Alina Gorghiu și Vasile Blaga, va merge la consultările cu președintele Klaus Iohannis pe marginea legilor securității naționale. De asemenea, decizia a fost luată și pentru o evaluare mai atentă a configurației electorale.

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, este vehiculat ca variantă pentru candidatura la Primăria Capitalei, după ce Ludovic Orban s-a retras din cursă.

Copreședinții PNL au anunțat luni că BPN va decide marți candidatul la Primăria Capitalei.

Liberalul Ludovic Orban a declarat luni că, în urma anchetării sale de către procurorii DNA, își va retrage candidatura de la alegerile pentru funcția de primar al Capitalei și că va demisiona din conducerea PNL, dar și din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?