Conducerea PNL București a validat candidații la CGMB, Munteanu primul pe listă (surse)

Conducerea PNL București a validat candidații la CGMB, Munteanu primul pe listă (surse)

Biroul Permanent al PNL București a validat marți seară lista de candidați la funcția de consilier general la Primăria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, nominalizat anterior pentru fotoliul de edil-șef al Bucureștiului, au precizat pentru AGERPRES surse din cadrul formațiunii. Potrivit surselor citate, pe lista de 66 de candidați la CGMB, alături de Marian Munteanu, se regăsesc pe următoarele nouă locuri Cristian Olteanu, Hazem Kansou, Cătălin Deaconescu, Marius Rogin, Andrei Nicolae, Stelian Bujduveanu, Sorin Mărgărit, Mihai Comănescu, Daniela Nicolescu.

Sursele citate au explicat că numărul unu pe lista de candidați ar putea fi schimbat în cazul unei decizii de retragere a lui Munteanu din cursa pentru Primăria Capitalei.

În cursul zilei de marți au avut loc mai multe întâlniri ale conducerii PNL la care a participat și Marian Munteanu.

Prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, marți seara, că nu i-a cerut nimeni din partid lui Marian Munteanu să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei .

"Nu i-a cerut nimeni retragerea", a spus Atanasiu.

El a precizat că Marian Munteanu s-a retras marți din Consiliile de Administrație ale ONG-urilor din care făcea parte și și-a cesionat acțiunile și părțile sociale de la societățile comerciale la care era asociat. "De alte retrageri nu știu", a adăugat liderul PNL.

Potrivit unor surse liberale, copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga s-au întâlnit marți seara cu Marian Munteanu și i-au cerut să își clarifice situația administrativă referitoare la participarea în firme, asociații sau fundații .

Miercuri, la ora 15,00, este programată o ședință în care să se discute strategia electorală pe București cu participarea liderilor PNL. În cursul serii de miercuri, Alina Gorghiu și Vasile Blaga vor susține o conferință de presă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...