Congres PNL/Orban: Am încredere că vor fi respectate toate procedurile încât să fie asigurat secretul absolut al votului

Congres PNL/Orban: Am încredere că vor fi respectate toate procedurile încât să fie asigurat secretul absolut al votului

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, şi-a exprimat încrederea, sâmbătă, înainte de începerea congresului, că vor fi respectate toate procedurile, astfel încât să fie asigurat secretul absolut al votului pentru preşedinţia PNL şi nu vor fi încercări de fraudare, adăugând că şeful statului Klaus Iohannis este binevenit la acest eveniment.

"Încrederea mea este că nu vor fi încercări (de fraudare a votului - n.r.). Ca preşedinte al partidului nu am avut ocazia să intervin, am avut o comisie de organizare a congresului, avem o comisie de numărare şi validare a voturilor, care este formată cu reprezentare paritară şi care este condusă de preşedintele Comisiei de organizare, domnul Stolojan. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot, astfel încât să fie asigurat secretul absolut al votului", a afirmat Orban, la sosirea la Romexpo.

Orban a spus că preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la congres, fiind un partener al PNL.

"Este binevenit preşedintele. Preşedintele este partener al PNL şi nu este primul eveniment la care participă", a adăugat Orban.

Liberalii se reunesc în congres, sâmbătă, pentru a alege noul preşedinte al PNL, dintre actualul lider, Ludovic Orban, şi premierul Florin Cîţu .

La reuniunea liberalilor, care se va desfăşura la Romexpo începând cu ora 11,00, sunt aşteptaţi 5.000 de delegaţi din toată ţara.

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a anunţat şi el prezenţa la Congresul PNL. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu