Constanţa: Amenzi de peste 7.000 de lei în cazul bărbatului împuşcat cu un pistol cu bile

Constanţa: Amenzi de peste 7.000 de lei în cazul bărbatului împuşcat cu un pistol cu bile

Şase persoane au fost amendate cu suma totală de peste 7.000 de lei în urma evenimentului petrecut în municipiul Constanţa în care un bărbat a fost împuşcat cu un pistol cu bile, în timp ce încerca să aplaneze un conflict între mai mulţi tineri, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Poliţiştii au identificat toate persoanele participante la eveniment, fiind vorba despre bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani.

"Din cercetări a reieşit faptul că 4 dintre aceştia, cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, s-ar fi deplasat pe strada Bravilor din municipiul Constanţa pentru a purta o discuţie cu un tânăr de 18 ani, pe fondul unor nemulţumiri anterioare fiind iscat un scandal. Întrucât cel din urmă a considerat că ar exista posibilitatea escaladării conflictului, a cerut ajutorul tatălui său, de 45 de ani, care, ajuns la faţa locului, l-ar fi lovit cu pumnul în zona feţei pe unul dintre tineri. În continuare, tânărul de 17 ani, având asupra sa un pistol de tip airsoft cu bile din plastic, l-ar fi înmânat minorului de 16 ani, care ar fi tras mai multe bile de plastic asupra bărbatului de 45 de ani", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, poliţiştii au dispus sancţionarea contravenţională a tinerilor de 16, 18, 22 de ani, precum şi a bărbatului de 45 de ani, pentru provocarea de scandal, cu totalul de 3.200 de lei; amendarea tânărului de 17 ani, pentru portul armelor neletale în locurile publice, cu suma de 2.000 de lei, arma de tip airsoft fiind ridicată în vederea confiscării; sancţionarea contravenţională a tânărului de 16 ani, cu 2.000 de lei, pentru folosirea armelor neletale în locuri publice.

Până în prezent, persoanele în cauză nu au depus plângere penală pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Un bărbat de 45 de ani a fost împuşcat cu un pistol cu bile tip airsoft , după ce a intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat între mai mulţi tineri, pe 16 martie, în municipiul Constanţa, victima fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru a primi îngrijirile medicale necesare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...