Constanța: Curtea de Apel l-a condamnat la închisoare cu executare pe Adrian Stan, fost primar al orașului Techirghiol

Fostul primar al orașului Techirghiol, medicul veterinar Adrian Viorel Stan, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Constanța, marți, la doi ani și opt luni de închisoare cu executare pentru luare de mită, după ce, în primă instanță, primise o condamnare cu suspendare.

Conform minutei publicată de instanță, Curtea de Apel Constanța a admis apelul formulat de DNA și l-a condamnat definitiv la doi ani și opt luni de închisoare cu executare pe fostul primar din Techirghiol, Adrian Stan, deși el primise o condamnare de doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, la Tribunal, pentru luare de mită.

Serviciul Teritorial Constanța al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) l-a trimis în judecată pe Stan, după ce acesta a fost reținut în timpul unui flagrant, organizat pe 13 octombrie 2015. În calitate de primar al orașului Techirghiol, acesta a pretins de la un om de afaceri sumele de 40.000 de lei și, respectiv, 64.000 de lei, pentru îndeplinirea unor atribuții de serviciu și plata unor facturi pentru serviciile prestate de firma respectivă. Sumele reprezentau un procent de aproximativ patru la sută din facturile de 1.100.000 de lei și, respectiv, 1.600.000 de lei care urmau să fie emise de societatea denunțătorului, în temeiul unui contract pentru executarea de lucrări și achitate de Primăria Techirghiol.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

4 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Există un site care face review-uri la cei mai buni burgeri și arată delicios