Constanţa: Doi tineri, decedaţi într-un accident pe DN 22, în zona localităţii Palazu Mic

Constanţa: Doi tineri, decedaţi într-un accident pe DN 22, în zona localităţii Palazu Mic

Un accident rutier soldat cu decesul a doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, s-a produs duminică dimineaţă, la ora 05.30, în urma coliziunii a două autoturisme pe DN 22, în zona localităţii Palazu Mic, informează un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Potrivit sursei citate, şoferul unui autoturism BMW X1, în vârstă de 22 de ani, ce rula dinspre Constanţa către Tulcea, a pătruns pe contrasens, într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei la configuraţia drumului, pe DN 22, la km 265, în zona localităţii Palazu Mic, şi a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan.

"În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a şoferului şi pasagerului din spate şi rănirea uşoară a celui de-al treilea pasager, din Logan, toţi în vârstă de 18 ani, cu domiciliul în judeţul Tulcea, şi vătămarea uşoară a şoferului care a produs accidentul. În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto care a produs accidentul a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat IPJ Constanţa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria